snowboard i åre är inte min grej

Ja då var man hemma från en vecka på edhsgården i Kall. Inte riktigt samma sak som förra åren, inget Kall utan Joe. Menmen det var toppen ändå! Har lärt mig att äntligen åka snowboard, tack vare malin :). Men jag fattar inte varför snowboard i åre inte funkar för mig. Förra året fick jag en spricka i handleden efter ett åk. Nu i onsdags ramlade jag bakåt på något konstigt sätt så jag hamnade på svanskotan/ryggen. Kommer inte ihåg något från det, läskigt..  Så det kom två skoter som hämtade mig på en pulka som sen skjutsade mig till hälsocentralen. Där kollade de min rygg så inget var brytet eller nåt. Svaret från doktorn var att jag kommer ha ont i ca 3-4 veckor och ja ska ta smärtlindring i en vecka till 10 dagar. Så därifrån kom jag kanska fort.
Dagen efter sov jag mesta delen, tills det blev middag. Men jag kände inte för de för jag mådde illa och hade jätteont så jag låg kvar i sängen. Innan hade jag ätit en banan bara för att få i mig något, men den kom upp efter ett tag. Usch vad det är äckligt att spy. Katarina sa att det var bra att äta fil då så jag gick in till resten av folket för att få i mig lite. Men den stannade inte heller i magen så länge.
Fast nu har jag fått i mig liter mer mat men jag måste hela tiden ta smärtlindring för att kunna sitta och sånt. Snacka om otursfågel..


snabbt gåre

Juste jag har en blogg att skriva i, den här veckan har varit fullt upp och när man äntligen kommer hem är det sängen som gäller. Och nu kommer det inte bli mycket mer bloggande heller på en vecka. Imorgon drar jag nämligen till fjällen och åker snowboard med kyrkan.

Nu måste vi åka upp med packningen till kyrkan. Blir kanske ett till inlägg lite senare ikväll när jag får mer tid.

this party is legendary

Inte många knop idag, legat i sängen hela dagen och just nu tittar jag på vänner säsong 10. Funderar fortfarande på vem som skickade hjärtat igår. Blir fan galen snart.

Igår fick jag med mig carro och hennes kompis agnes till nockeby, men det blev en lång reseväg. Först mötte jag dem i fridhemsplan vid 8 för att sen dra till spånga och möta fredde. Men han hade tydligen kommit helt fel så vid ängbyplan fick vi vända om till brommaplan för att möta han där och sen åka hem till han och hämta dricka. Sedan ta bussen från spånga till alvik och sen nockebybanan. Så vi var väl framme strax efter halv elva. Fasen vad man slösar tid på att ta sig till ställen. Men vi tänkte inte på tiden, vi hade grymt roligt ändå. Festen var asnajs, vi kom och starta upp hela alltet haha. Efter mycket dansande, sprutande champagne, galna skratt och många toabesök var jag hemma runt två- halv tre.

Nä nu ska jag göra lite te och byta vännerskiva. Trevlig söndag.


alla hjärtans dag

Jaa man kan ju inte klaga på alla hjärtans dag i år iallafall. I våran familj är det som tradition att ge något litet till varandra. Idag fick jag detta:
 

Nallen fick jag av mamma och klockan av pappa. Är typ helt förälskad i den.
Men denna dag har även bjudits på överraskningar. Jag hörde att vi fick post och jag tyckte de va konstit för man brukar väl inte få de såhär sent? Men det var inte brev som låg där, istället massa småhjärtan i rosa och vitt. Sen ett stort rosa med mitt namn på och på baksidan stod det: Du dansar rakt in i människors hjärtan, du ska veta att du är omtyckt!
Scary eller vad? Någon som driver eller är det på riktigt. Jag gick och fråga mamma om hon visste vem som gjort det men hon var lika chockad som jag. Aja som sagt så ska man inte klaga. Fast man är singel så kan det bli riktigt roligt. Ikväll blir det antagligen fest i nockeby med några. Fick med mig carro mohahah.

the fray


you found me

Klockan är tio och jag har städat mitt rum. Jag mår inte bra alltså. Det är fan lördag då ska man sova ut men istället låg jag klarvaken sen 4 imorse.
Denna vecka har jag inte alls vart på humör att blogga, men när jag väl ville de så funka inte skiten. Så typiskt. Men min mobil lämnades in i måndags och skulle vara borta i tre veckor men jag fick tillbaka den redan igår! Snacka om lycka.
Järvsö med skolan var grymt kul men jävligt kallt.

Idag ska jag till vällingbyhallen med amina och daniel för att titta på niklas basketmatch. Sen bär det väl hemåt. Usch jag gillar inte alla hjärtans dag, när man ser alla par som går runt och ger extra kärlek åt varan. Kan ingen komma och ge de till mig? Nej nu ska jag inte deppa, man ska fira att man är singel! Ikväll blir det kanske fest eller mys med några från klassen, får se vilket humör man är på.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja göra mig iordning.


Min nya fina plattång! Hihi

ännu en måndag

Jag gillar verkligen inte måndag mornar. Börjar med två timmar datakunskap.. Men breve mig har jag kära towish och sanish. Ingen av oss fattar så mycket så vi är mest inne på internet. Snart ska någon snubbe komma och prata om individuella valet, jag har absolut ingen aning om vad jag ska välja. Får fundera ett tag på de.
Efter skolan ska jag fixa med min mobil. Den stänger av sig hela tiden och cp:ar sig så jag hoppas på en ny! Sen ska jag köpa de sista inför imorn för då åker vi till järvsö och åker skidor med skolan. Bussresan tar 3,5 timmar och bussen går kl 6.. Så ikväll blir de ingen tv eller data.

Nej nu måste jag göra någon nytta och lägga in bilder i word. mån


blåa gurkor?

Ibland kan min mamma vara lite virrig. Jag var på coop och skulle handla men jag visste inte om vi hade någon gurka så jag ringde och frågade.

Jag: har vi någon gurka hemma?
Mamma: aah eller en sån grön?
Jag; eh nej en blå?..
Mamma: ja men de har vi! eller vänta, va?

Den här veckan har gått så sjukt fort! Ganska mycket har hänt, bl.a har jag skaffat lite längre hår. Haha de lät lite konstigt men jag har köpt hårförlängning.

Vid det gråa sträcket är mitt vanliga hår så det blev en bit längre. Riktigt nöjd för jag saknar mitt långa hår, de är en del av mig, haha.

Har även varit på bio och sett bolt och rensat mina garderober. Jisses vilken röra det blev, men det behövdes verkligen. Det blev två kassar som ska slängas/ges bort. Fast nu känns det lite tomt., och jag har ju inte direkt pengar till kläder just nu. Har betalat skidresan på tisdag med skolan och skyldig mamma massa pengar. Menmen får väl smöra in sig hos pappa lite (a) hehe.

kan man ha det bättre?

Första dagen på veckan har gått bra, blev lite trött mot fyra halv fem tiden men vem blir inte det? Vi hade estetisk origentering och skulle bearbeta en teater vi sett så vi skulle göra några danssteg av det. Max skulle sitta på knä men han vägrade lyssna så ja skriker, max ner på knä nu! ( Och jag står precis bakom honom. )Alla stirrar på mig men Sofie är den enda som fattar hur fel det blev så vi skratta så det knep. Våran dans blev inte lika seriös som de andras. Kanske för att vi satt och snacka om massa annat som nollning.. Men fan! Den här terminen måste jag satsa på estetisk origentering för förra terminen gick det ju sådär..

Ska snart sätta igång med en uppsats, som egentligen skulle varit inlämnad för tre veckor sen men ingen i min klass har brytt sig haha. Så vi har fått tills imorn på oss att skriva den, känner att det kommer bli en låååång natt. Tur att man köpte lite godis på pris extra idag! Och jag har även nya bubbles låtar. Så det kan nog bli ganska roligt att skriva. Kan man få en bättre natt? Plugg, godis och bubbles!


måndagsbarn

Planerade att masa mig i säng eftersom det är skola imorn, start med två timmar datorkunskap.. Men då såg jag att beck går på fyran! Och vi har även lite chips kvar så nu är det mys i sängen.

Som sagt skola imorn, måndag ny vecka och nya tag, därmed ny design. Det ska bli mitt nya ordspråk, nytt liv varje måndag. För då börjar nya veckan och man kan göra nya förändringar med sig själv eller bara göra något nytt. Denna vecka ska jag se allt positivt! Hur allt än går så ska det bli bra ändå, för då känner man sig förhoppningsvis gladare.
Så då börjar vi nu. Jag måste egentligen sova men det är söndag så då får man njuta av chips och film, och det är bara  att ta igen sömnen lite på datorkunskapen.

musik


hatar kylan, vill ha värme

Tack vare igår kväll så ska jag låsa in mig och inte gå ut förrän värmen kommer. Fyfan vad jag hatar kyla, vinter och sega kvällar. Igår på dagen så tog jag de lugnt, pluggade och plockade undan lite. Senare på kvällen så tog jag först en promenad med Amina för att sen möta niklas och hampus, för vi skulle dra till cia. Så jag och niklas gick där och frös som isbitar när vi äntligen kommer fram til cia vid niotiden. Fem minuter senare kommer hampus. Men cia var på middag hos någon granne så vi fick vänta en liten stund. Minutrarna gick, jag och hampus frågade niklas om det ens var säkert att vi kunde vara hos henne, och hon hade sagt ja. Vi ringde, smsa, ringde, smsa. Men tydligen kunde hon inte komma därifrån så tjugo över tio gick vi stelfrusna och arga hemåt. Hade ingen känsel i hela kroppen fast jag hade hoppat runt för att få upp värmen. Fast vi hann med bussen till vällingby så vi fick lite värme iaf. Sen var det sängen direkt när jag kom hem. Var så jäkla frusen så jag klädde på mig ännu mer kläder, la mig under täcket och skakade av kylan säkert en halvtimma.

Så värmen kom nu snälla, orkar inte med denna kyla.Och bara för att vi stod där i kylan kommer jag säkert bli sjuk, igen.. Usch fryser bara jag tänker på det. Nu ska jag ta en kopp te och titta på girlicious på trean innan min brorsa med familj kommer.


RSS 2.0