kämpa in i det sista!

Idag har jag varit riktigt duktig! Städat mitt rum så nu ser man faktiskt att det står en soffa och en säng i rummet, höhö. Sen dammsugit, hjälpt pappa såga några skivor till min sänggavel och bära ner en massa saker som ska slängas och ner i källaren. När jag äntligen la mig på sängen fick jag ett sms av amina att jag skulle möta henne kl 4 i vällingby. Då var det ju bara att masa sig upp och fixa sig.

Vi tittade på björn gustavsson dvd:n, som jag fick i julklapp. Haha han är så jävla skön och urgullig! Synd att han inte var några år yngre.. Vid 7 hämtade mamma och Sussie mig för vi skulle en snabbis till ikea och köpa lite saker. Hann tillbaka till amina strax efter 8. Då bänkade vi oss med chips och fanta framför datan och såg a night at the roxbury. Egentligen en helt meningslös film men det är våran humor så vi garva som fan.

Nu ska jag titta på vänner avsnitt från tionde säsongen. Imorn på dagen har jag lite att göra, ska upp till vällingby för några saker ska inhandlas.


kram/ J

god natt folket

Nu tänkte jag krypa ner i sängen, verkligen inte på humör ikväll. En vecka till sen kanske det blir bättre, hoppas jag.


-

Tack för designen Elin.

nytt år, nya tag

Tänk att om två dagar blir det 2009, satan vad tiden går fort ibland. Förra nyår satt hela familjen i min brorsas badbalja medans det snöade. Det var supermysigt! Men det känns som om vi precis var där. Det har ju hänt ganska mycket dethär året, och för att sumera är det inte det bästa året. Den ena saken efter den andra, men det finns ju såklart bra händelser också! Får väl hoppas på att 2009 blir ett lite bättre år.

Ta tag i saker mer, som att inte skippa Estetisk origentering på måndagar carro! Haha. Nej men nu bestämmer jag att nästa år ska bli sjukt bra! Och nyår hoppas jag blir bra också, inte riktigt bestämt än men med kompisar ska det firas.


Vill tillbaka då mitt hår var långt, tjockt och inte slitet, och självklart kall!

don't speak

Idag blev det vakna med tuppen. Eller kanske inte så tidigt men det kändes så eftersom jag sovit så länge annars. Klockan ringe halv åtta, stängde av den några gånger men tillslut var det bara att stiga upp. Vi skulle lämna in Molle för han ska kastreras så vi ska hämta han igen kl3.

Mina planer var att gå upp till vällingby för att titta på kläder men när jag har varit ute i kylan har jag ingen lust att gå ut längre. Burr det var för kallt. Får burra ner mig i sängen ett tag till innan jag går upp.

ett slags problem

Det är det jag har nu. Lite beslutsångest över vilken film jag se ikväll. På trean går Sagan om de två tornen, på fyran Mission Impossible 3 och på femman Shakespeare in love. Alla filmer börjar kl 9 alltså om ca 5 min, så tills dess måste jag ha bestämt mig. Jag har ju sett sagan om de två tornen och lite av MI, så shakespeare borde de ändå bli men jag vill se alla! Aja får väl sappa runt lite mellan dem.

  

it's just a game

Kör en liten dagens fastän dagen inte är slut.

Dagens humör: Sjuukt trött
Dagens borde: Städa och plugga till matteprovet,
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens klädsel: Pyjamasbyxor och usa tshirt
Dagens planer: Den har bestått av ligga i sängen och knarka alvedon, så den fortsätter väl så
Dagens materiella vill ha: Nya kläder
Dagens längtan: 10 januari! haha
Dagens fundering: För många som vanligt
Dagens beroende: iTunes
Dagens tråkigaste: Att jag mår skit och mitt knä gör ont
Dagens roliga: Mina katter är ganska klumpiga
Dagens låt: Muse - Supermassive black hole

lördag

Idag har det inte hänt mycket, vaknade vid halv tolv men låg kvar i sängen till halv två ungefär. Då sa mamma åt mig att gå upp för vi skulle till min faster i gustavsberg kl 3. Och där har jag varit tills nu. Vi åt mat och pratade gamla minnen, och tittade på lite foton.

Hann precis hem till slutet av sagan om ringen, fan att jag missa den! Men jag har ju ifs sätt den ganska många gånger. Så nu är det väl bara att titta vilken film som kommer härnäst, annars lägger jag mig i sängen och fortsätter läsa min nya bok. När jag hör din röst, det är fortsättningen på twilight. Tyckte den var otroligt bra så jag ville läsa hur det gick för alla.

Men innan jag gör något ska jag duscha, tvätta bort smink och sätta på mig min mysiga pyjamas jag fick i julklapp.
Imorgon är inget planerat än, får väl ta dagen som den kommer. Blir väl sova ganska länge som vanligt.


twilight

Idag har jag inte hunnit sitta vid datan alls. Imorse när jag vakna var det bara att gå upp och fixa sig för att sen gå upp till centrum med mamma och titta på rean. Hitta en jättefin kofta från gina och en gullig liten väska från åhlens. Gick runt där i någon timme sen var det hem och äta en snabbis för att möta amina och madde kl 3.
Vi åkte in till stan, fikade och pratade en massa. Eftersom vi inte träffats alla på ett tag blev det mycke uppdateringar. Sen vid 6 tiden gick vi på bio, twilight. Den var ju sjukt bra! Funderar på att läsa tvåan.

Aja nu sitter jag här hemma i soffan helt själv, föräldrarna är på middag hos någon kompis på lidingö. Så ikväll blir det bara att ta de lugnt som alla andra kvällar. Det verkar inte hända så mycket heller någon annanstans.


riktigt bra jul

Min julafton blev riktigt bra! Fick många bra julklappar och hade trevligt med familjen. Men jag åt konstant hela dagen så jag känner mig ganska uppblåst nu. Plus att det snöade också!

Igår var jag på midnattsmässan vid 12 och efter stannade några kvar för att gå på julottan kl 7 på morgonen. Halo 3 spelande och massa prat höll oss vakna, men jag och erica somnade på några fårfällar i nån timma kanske. Sen när klockan blev sju gick vi in och satte oss längst fram, vilket inte var så bra eftersom många inte kunde hålla sig vakna. Vid halv nio bar det hemmåt efter mycket skratt. Och bums i säng när jag kom hem, sov till halv tre så den här dagen känns lite onödig. Menmen det är lov så man får sova bort dagar.

Nu kanske man ska börja dra sig upp från sängen och få i sig något att äta, sen blir det filmtittande med pappa på någon av dem jag fick igår.

/J


julafton

Nu är det äntligen jul. Fast det var det redan när jag gick och la mig, satt uppe och slog in klappar till två ungefär.
Men innan så satt alla och spelade bingo och jag var den enda som vann! Fast det var bara en ny bingolott men vinst som vinst.
Kl ett kommer min brorsa med familj och då ska vi äta jullunch. Klappöppning är efter kalle, och senare på kvällen ska jag upp till kyrkan för att spela julspelet på midnattsmässan. Nu ska jag och mamma sätta oss i soffan och titta på ronja rövardotter och vakta granen från våra galna katter.

God jul ♥

inte långt kvar nu!

Full rulle hela dagen. Inslagning av julklappar, handlat mat med mamma och Sussie, köpt sista julklapparna. Och nu ska Sussie, anna och elin komma hit så ska vi fira jul, ska ge varandra presenter och äta lite julskinka. Och som vi gjorde förra året fast de är sjukt tråkigt, spela bingo på uppesittarkvällen, ska vi även göra ikväll.
Hinner inte mer nu, ska få ur katterna ur granen, igen..

ironi

Precis kommit hem efter en dag på stan med jennifer. Vi gick runt i gamla stan och leta lite julklappar, och sen fikade vi på ett jättemysigt fik. Hinner inte skriva så mycket ska äta snart och sen iväg till cornelia. Men en sak som retade mig idag var att i gamla stan finns det ju jättemånga sverigebutiker. Och de som äger dem är utlänningar som knappt kan svenska? Inte för att jag är rasist men jag och jennifer tyckte det var lite ironiskt.
 

Våran låt haha.

skulle sitta fint med värme

Det blev lite misslyckat med granen igår. Katterna var helt galna, dem skulle äta på den, klättra och såklart välta den. Och vi hade bara hunnit sätta upp den. Just nu är nedersta grenarna helt paj haha. Så vi tänkte fortsätta med den ikväll istället.

Idag ska jag fixa dem sista julklapparna, och sova! Jag fattar inte varför min förkylning inte försvinner. Min kropp orkar inte med de för jag har ingen ork till nästan nånting. Men ska inte stressa så mycke så jag mår bättre ikväll för då är det lilljul hos cornelia. Men jag kanske ska upp och ta lite frukost nu så jag orkar med dagen.

Låg och fundera på att nu sitter carro på flyget mot thailand, skulle göra vad som helst för att åka utomlands nu!
 

3 dagar kvar

Nu kan jag äntligen sitta ner! Fullt upp hela dagen, vid elva åkte vi runt och köpte lite julklappar innan vi åkte till mitt brorsbarn för att fira honom vid två. Tänk att han redan fyller 10, jisses vad tiden går. Som vanligt blev det lite bråk med min brorsa om onödiga saker. Men vid fem så började vi dra oss hemåt. När vi kommer hem så skulle jag och pappa ner i källaren för att ta upp granen, men när vi kommer ner så hittar vi den inte. Vi står säkert i 10 minuter och funderar om vi slängde den förra året. Och de hade vi gjort så de var bara att åka iväg och köpa en ny gran. Så nu sitter jag äntligen ner, ska snart börja med granen.
Undrar hur de kommer bli med två katter iår. Förra året var Tiger i granen hela tiden.


harry potter time!

Har precis kommit hem från Sussie där vi blev bjudna på lax, mums! Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på harry potter. Dem filmerna är faktiskt riktigt bra! Tänkte äta nånting gott till men är fortfarande jättemätt sen middagen. Får väl se om jag orkar proppa i mig något senare, det är ju lov så man måste gotta sig lite.


Nu kom pappa in i rummet och börja fixa, så jag antar att jag måste hjälpa till. Åhh jag som bara ville ligga ner och ta de lugnt, men vi ska sätta upp speglarna nu tror jag. Kan nog ta lite bilder imorn på hur rummet blivit.

Trevlig lördag, ♥


everything changes

Städa, städa, städa. De är det min dag består av idag. Igår efter avslutningen gick jag och natta runt i stan lite och köpte några julklappar. Senare på kvällen gick jag hem till amina för att titta på saw 3. Den var faktiskt bra! Kom väl hem runt ett kanske men somnade inte förrän två. Så idag blev man uppdragen 10 för att storstäda inför julen. Men nu börjar vi bli klara, tror jag.
Och jag har upptäckt något riktigt coolt! Jag har kopplat min data till tv;n så nu är dataskärmen på tv;n, de är sjukt ballt! Haha så nu sitter jag och tittar på tv;n när jag skriver, så kul kan man ha de.

Det blev inget firande av mitt brorsbarn idag för han fick feber men vi ska kanske dit imorn istället.
Nu kom dammsugaren in i mitt rum så jag antar att jag ska dammsuga nu.
Sen ska jag lägga mig på sängen och filosofera lite. Någon som vill kidnappa mig under lovet, ta mig långt bort?

loooov

Igår fixade jag med rummet till typ kl ett eller nåt, ville verkligen bli klar med det och nu är jag nästa det. Bara några hyllor som ska upp och ett bord som ska ut. Sista timmen gick jag nästan runt och sov när jag höll på, la alla saker på fel ställen men sen när jag la mig i sängen så kunde jag inte sova.
Men de gör inte så mycke att jag somna sent för idag är det lov! Tänk att det redan gått en termin. Avslutningen börjar 12 och vi ska vara i kungsholmskyrkan, och jag har absolut ingen aning om vart den ligger. Men som tur är ska vi mötas i skolan först. Sen efter är inget planerat än, får väl se vad som händer.

 


Skulle göra vad som helst för en helkroppsmassage nu, känner att min kropp verkligen behöver det.


orkar inte vara sjuk mer

Nu måste jag bli frisk, vet inte hur länge jag har gått med den här förkylningen.
Igår blev det ingen tur till ikea för ingen hade lust, så istället gick jag upp till kyrkan för att öva lite julspel.
På kvällen blev det lite mys, och imorse segade jag lite extra. Nu ska jag fixa lite me rummet eller lägga mig i sängen och knarka alvedon så min huvudvärk försvinner. Så ikväll ska jag inte sova hos natta, vill inte smitta alla andra och skulle nog inte orka de.
Men nu ska jag ta tag i mitt rum, tar lite kort sen på hur de blivit när jag fått ordning på allt.

Ha de bra så länge! ♥

titanic!

Precis hemkommen från baletten. Helt okej faktiskt. Man kan förklara det som barnteater med balett för det fanns massa 6åringar så antagligen var den för barn också. Det var en liten blandning med nötknäpparen och tant brun, tant grön, tant gräddelin och farbror blå. Och innan så blottade sig sofie i kungsan. Haha hon skulle byta byxor för hon ville inte ha mjukis på operan så hon ställde sig bakom en bil och bytte till jeans. Smidigt värre!

Nu ska jag återgå till min älskade film på trean, Titanic! Har sett den minst 10 gånger och gråter varje gång. Så underbar!



Förresten! När jag kom hem så stod det massa kartonger i vardagsrummet. Och vet ni vad pappa köpt? En plattv med bioljud till vardagsrummet! :D Fyfan vad najs det kommer bli att se film där sen!

kan man bli smidigare

Halvsover nästan i sängen och förbereder mig för att vara vaken två timmar på baletten ikväll. Vi får inte äta eller dricka något under föreställningen för att inte störa dem andra. Det finns några som betalat typ 500 spänn för biljetterna? Liite för mycke tycker jag, fast de är ju iförsig på operan.
Nu har jag precis laddat ner lite ny musik, kände för lite nytt idag.



Idag hade vi redovisning på svenskan, det gick väl sådär kände att jag höll på tappa rösten några gånger men de gick ändå. Sen hade vi håltimme i tre timmar, yeey! Vi satt och larvade oss och försökte prata me några killar men dem titta på oss som om vi va dumma i huvudet eller nåt, haha. Men de roligaste idag var när sofie skulle gå ut från omklädningsrummet, och den dörren är ganska tugn så man måste ta i lite när man öppnar. Men när hon slår upp dörren så står natta där och får den i huvudet så hon ramlar ner på golvlet. Jag och sofie slänger oss ner och frågar hur de gick och småskrattar lite, men natta kan inte svara för hon skrattar så mycke. Har nog aldrig sett någon skratta så mycke. Så där låg vi tre på varandra och garva. Men sen så gick vi till skolsyster för hon mådde inte så bra. Och om hon skulle må illa tre timmar efter så kunde hon fått en hjärnskakning. Haha så smidiga är vi i skolan.

sanning eller?

Hitta den här texten på internet, den stämmer väl ganska mycke. Skulle inte säga nej om en kille gjorde så (a)

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den.


sista veckan

Ligger äntligen i min säng! Skulle kunna somna vilken sekund som helst, fast det kanske beror på att det är måndag också. Men det är bara en vecka kvar och den är fullplanerad.

Tisdag: skola till ett, dansföreställningkl 6 på operan me klassen
Onsdag: skola till två, till ikea och köpa saker till rummet.
Torsdag: skola till två, sova hos natta
Fredag; skolavslutning,
Lördag; fira mitt brorsbarn
Söndag; soooovaaa

Nu tänkte jag hämta lite te och sätta mig i min myysiga säng och titta på csi. Sen ska jag nog sova efter det, kommer sova såå skönt inatt känner jag. Slipper den hemska soffan nu.
 


roommakeover

 
 

Sådär såg mitt rum ut igår, en bit påvägen. Spacklade och målade väggar. Men idag när jag kom hem från skolan och tittade in i rummet så hade dem satt upp min tapet! Det blev grymt snyggt, så ikväll ska vi börja flytta in saker i rummet hoppas jag så jag kanske kan sova i min säng! Har börjat tröttna på soffan nu.

Idag hade vi engelska prov som nästan ingen pluggat på. Men det gick ganska bra ändå tror jag. Eftersom vi inte har dans längre, istället är det danssamtal med lärarna. Så då slutade vi tolv idag, men mitt möte var kl 2.. Ida, sofie, carro och jag bänkade oss i biblan vid datorerna och nörda oss med facebook.
Nu är jag hemma och har förbaskat ont i mitt knä så ska nog vila lite. Vi ska kanske till ikea lite senare för att hitta en tvbänk och titta på lite tyger.


Tänk bort blomman och titta på tapeten, så såg den ut från början. Nu är det helvitt. Mycket snyggare tycker jag!

Pöss♥

tredje advent

Denna dag har spenderats med jennifer. Skulle ju egentligen gå på cleos match men blackeberg hade tydligen förlorat mot norrköping, och cleos lag vann med 91-31 så hon orkade inte spela idag för de skulle inte vara kul. Så istället gick jag och jennie till vällingby och fikade lite. Såå länge sen vi sågs sist! Sen så gick vi hem hit ett tag och bara slappade.


Bara en vecka kvar innan lovet! Samla kraft och klara av den sista veckan nu. Och imorn ska pappa tapetsera mitt rum på dagen så vi kanske kan börja flytta in saker sen när jag kommer hem. Kanske får sova i min säng igen! Längtar riktigt mycke nu, för vi har lite nya planer om hur vi ska göra med rummet. Men inget är bestämt än.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska pappa massera mig lite. ♥

bästaste lördagen

Trött, trött och återigen trött. Vi somnade runt 4 igår och vaknade vid 10 för att göra mig iordning. Var nervös hela kvällen och morgonen, men det gick faktiskt över när jag mötte mamma utanför hallen. Vi går in och sätter oss för basketmatchen har redan börjat, och ja sa till mamma att ja var rädd att ja inte skulle känna igen cleo. Men jag såg henne direkt på planen, hon hade inte ändrats mycke sen jag träffat henne. Längre bort på bänken satt min kusin så vi gick dit.
Där satt vi, tre dårar på en bänk som böla och skratta och pratade minnen. När matchen var slut kommer cleo dit också. Allt kändes så overkligt, och jag fick reda på att ja hade ett till kusinbarn. Michelle som är ca 1 år. Jisses vad vi pratade på, men sen så var alla tvungna att gå åt olika håll. Men imorn ska jag tillbaka för cleo ska möta blackeberg. Hon spelar i södertälje. Så då får vi lite mer tid hopppas jag.

Nu ska jag slumra några minuter så jag piggnar till lite.

fredag, idolfinal

12 dagar kvar och fortfarande inget köp av julklappar. Nästa vecka blir det storhandel för mig!
Ikväll ska jag till amina och vi ska se idolfinalen. Tänk att vi var där för ett år sen, jisses vad tiden går ibland.

  

Efter så blir det sawmaraton, daniel och bullen kanske kommer men än vet vi inte. Jag kommer väl vira in mig i filten och titta med ett öga. Usch jag kommer inte kunna somna ikväll. Men nu hoppas jag på lite mat, börjar bli hungrig.

Byyee

dreams can come true

Jag har inte träffat mina kusinbarn på ca 7 år, dem är ett och två år äldre än mig. Det jag minns av dem är de ägnade all tid till basket, ofta i vällngbyhallen innan de flytta till solna. Tror jag de var. Men för några nätter sen drömde jag att jag var i hallen med amina för att bara titta förbi, men genom dörren så kommer Vici och Cleo in (mina kusinbarn) och jag bara stelnar till. Fast sen såklart så går jag fram till dem och börja prata och alla gråter.

För ca 40min sen svarade jag i telefonen och det var min kusin som jag heller inte hört från på 7 år. Jag blev så chockad så jag var bara tyst. Men vi började prata lite och tillslut sa hon; Juste jag ringde för att cleo ska spela basketmatch i vällingbyhallen på lördag, har ni lust att komma förbi?
Det där är äckligt läskigt. Att min dröm på något sätt slog in? Så jag vill ha lördag nu!
Kan fortfarande inte fatta att det hänt, men om det är något man verkligen vill och saknar kanske det slår in ändå?
Nä nu kan ja inte prata om de längre, fyfan jag kan inte sluta le för jag är så sjukt glad! Nu ska jag fira med kokosbollar och te.


musik


Takida - Handlake Village

dont let me go

Nu har dirty sexy money börjat på femman så det blir inte så långt inlägg, haha men de är ju spännande! Måste ju veta hur de går för familjen Darlings. Men först lite bilder.

  
elins skor (jag vill haa!)                     klänning och benvärmare från gina tricot.

Måste bara klaga lite på mina irriterande katter, dem jagar varandra runt hela huset och välter massa saker. Nu måste ja stoppa dem innan dem välter mitt glas.

behöver lov nu

Har verkligen inte haft någon ork att blogga. Besöket hos läkaren i måndags gick väl bra antar jag. Han trodde först att det var början på en astma men sen kom han fram till att det var en yttre faktor eller nåt. Att jag stressat för mycke eller är upprörd för något i omgivningen. Så jag fick bricanyl, en sån som astmamänniskor har och andas in i, så den ska jag ta när jag känner att det blir svårt att andas. Och jag börjar tro att läkaren har rätt nu, trodde inte på han först att de va det runt omkring mig som påverkade andningen. Men jag känner mig helt död, så fort jag anstränger mig så blir det svårt att andas så de blir att ta de lugnt för mig nu framöver.

Menmen nu ska jag väcka pappa så han kan fortsätta med mitt rum. Idag hämtade han tapeterna och målarfärg så vi är igång nu! Saknar min säng så otroligt mycket!


Erkänn att den här reklamen är ganska rolig. Min humor iaf haha.

i'm scared

Kan det bli värre nu? För det första är mitt humör inte på topp, som de inte varit på ett tag heller. Eftersom vi håller på med rummet så måste ja sova på soffan, inte de bästa för kroppen kan jag säga. Sen så vaknade jag upp med feber imorse så de var bara att gå in till mammas säng och sova.
Sen en sak som plågat mig i två veckor. Har haft svårt att andas, eller inte svårt, det känns tungt och jag måste dra ljupa andetag hela tiden men de hjälper inte. Och idag blev de lite förmycke. Blev andfådd bara av att resa mig från soffan, och var tredje andetag blev ett ljupt. Mamma tyckte det var lite konstigt så hon fråga om vi skulle åka till akuten men ja tycke det inte var så allvarligt. Men sen när mitt hjärta började slå fortare och mina händer började skaka så ringde mamma till akuten.
Nu ligger jag i soffan och försöker lugna ner mig men de hjälper inte, de är så jäkla tungt att andas. Så om ca 20 min ska vi till bromma akuten.

Räcker det inte med dåliga nyheter nu eller? Man klarar inte av hur mycket som helst. Men just nu är jag bara rädd..


vill vara 18!

Fan va kul de är att fixa med rummet, fast nu håller vi bara på och tar bort tapeten men man vet ju att det kommer bli fint så de är ju roligt på något sätt.
Efter maten så åkte jag, anna och elin till kista för att köpa ett par skor till elin, hon ska nämligen på berns ikväll. Och hon lovade mig en födelsedagspresent när jag fyller 18. Så glöm inte de nu!
Nu sitter ja här me amina och vi ska snart titta på dokumentären om britney. Haha lite nördigt kanske men vi ska ha lite mys i vardagsrummet.
Bild på elins skor kommer sen, fyfan ja vill också ha såna!

Fullt upp

Måste ta en liten paus i allt. Just nu finns bara min säng, soffa och tv på väggen kvar. Allt annat är undanplockat så snart ska vi sätta igång med väggarna. Det kändes nästan som om jag skulle flytta när man började packa ner allt i kartonger. Ikväll blir det middag hos Sussie, anna och elin. Efter blir det nog lite mys med anna och elin om inte något annat dyker upp.
Men nu ska vi bära ut soffan så vi hörs senare! Kan nog ta lite bilder också medans vi håller på och förändrar.

you're hopeless, nää för jag kan hoppa!

Precis hemkommen från amina. Det var meningen att vi bara skulle gå en kort promenad vid sju men vi fastnade i vällingbyhallen ett tag sen började vi gå mot henne. Jag följde me upp för att värma mig innan ja skulle ta bussen hem men ist så satte vi oss i soffan och titta på idol. Så en snabb ''promenad'' på tre timmar haha.
Nu ska jag plocka undan i rummet lite för imorn sätter vi igång! Måla och spackla massa, så jag kommer väl vara död till kvällen.

Förresten har vi kommit fram till att när amina blir stor ska hon va med i ensam mamma söker! Haha de blir kul och se, så tipsa alla killar nu!
 

En drog eller vad?

vill dansa !

De är ingen idé att dansa när man ska ta de lugnt, de är inte roligt då. Fan vad jag saknar dansen redan! När man får sitta på en stol och bara titta på när de andra dansar på lektionen, det är bara deprimerande. Istället går jag runt som nån jäkla idiot som inte ens kan gå i trappor. Fast de beror mest på knästödet. Förhoppningsvis slipper ja de nästa vecka.

Nu blir det samhällsplugg. Ska skriva en debattartikel om euro/emu. Senare ska jag ta en liten promenad för att rensa huvudet lite.


Sjunger på den hela dagarna, ganska jobbigt faktiskt.

olycksfågel eller vad?

Hemma igen efter en snabb tur på karolinska. Allt gick sjukt fort, annars brukar man ju sitta där i timmar men inte idag. Hur somhelslt så röntga dem knäna och sen fick jag se bilderna. Inte kul alltså.. Det högra såg förjävligt ut mot de vänstra, men läkaren sa att om jag tar tag i de på direkten så läker de av sig själv. Så jag ska göra några övningar varje dag och vila mycket så ska det bli bättre.
Usch, trodde inte att de skulle bli såhär illa, så nu ska jag verkligen sköta knäna för jag vill börja dansa på fritiden igen efter jul! Carro och jag snackar lite om att börja på marikas. Antingen ska vi ta terminskort som kostar ca 5000 för att dansa tre gånger i veckan, eller så ska vi bara ta en gång i veckan. Får väl se hur de blir me de nu..

Nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig i sängen och titta på dirty sexy money.

live från karolinska

Just nu sitter jag i bilen utanför karolinska sjukhuset med pappas bärbara dator. Ska nämligen röntga mina knän.. Min sjukgymnast tyckte det skulle vara bra och få se hur dem är. Om dem är som dem ska så ska ja bara vila nån månad innan jag kan börja dansa på riktigt igen eller vad man ska säga. Har ju tagit de lugnt senaste tiden. Och de passar ju perfekt ändå eftersom de är lov snart! Men nu måste ja springa in igen för läkaren skulle komma strax innan fem. Säger sen när jag kommer hem hur de gick.

Önskar mig lycka till nu! Haha lite ego, men de behövs :D

RSS 2.0