you're the one that i want

Mitt internet har inte velat sammarbeta med mig senaste dagarna så därför inget bloggande. Helgen var väl helt okej, idag har vi letat efter tapet till min fondvägg. Fastnade för en ganska ovanlig, men snygg tapet. Det var massa svarta och vita träd, låter kanske inte så fint men den är faktiskt snygg! Passar min gardin också eftersom den är vit me två stora svarta träd.

Sen har jag fått se min efterlängtade Grease, har velat se den hela veckan och nu fick jag äntligen tid att se den. Älskar den filmen! Kan nästan alla repliker och låtar, haha pappa tycker ja är helt dum i huvudet. Men sånt får man ta om man är ett freak som jag höhö.


Sjukstugan nr 1

Så jäkla besviken nu. Här har man gått och väntat på snön, så när den äntligen kommer ska den försvinna lika snabbt? Nu ska man väl hänga in vinterjackan och ta fram höstjackan igen eller? Fast nu spelar det egentligen inte så stor roll, bara den kommer tillbaka till jul och nyår!

Idag var det lite sjukstuga här hemma. Tredje dagen för pappa nu, han är jätteförkyld, och jag igen.. Men nu var det inte förkyldning eller något. Jag har nämligen mått illa och haft ont i huvudet i några dagar, och sen inatt vid runt 2tiden vakna jag av att ja mådde illa. Så de va bara upp och spy. Så mamma sa att ja skulle vara hemma idag och hon ringre läkaren senare på dagen för ja mådde myck bättre. Och han fråga om jag var allergisk mot något så mamma sa att ja var lite känslig för mjölk. Han sa att de kunde bero på de. Så ja måste erkänna lite nu, att ja druckit lite mjölk i veckan, ( för ja trodde de va bättre, och för att ja saknar den! .. ) och sen har ätit saker som innehållit mjölk. Så läkaren sa att de kan ha varit därför ja mådde som jag gjorde. Men jag mår iaf bättre nu så de är bra!

Imorn ska jag och amina göra lite secret business så det blir ingen sovmorgon för mig. Höhö.
Så nu är det hopp i säng på engång.

Nattinatti! /J

Lifehouse

  

Två riktigt bra låtar från Lifehouse som spelas konstant här just nu. Texterna är ganska fina.

Men nu väntar elin på mig! Hon ska locka mitt hår igen, för ingen hade något att göra så hon ville fixa mitt hår. Medans blir de väl lite tjejsnack som vanligt.

See yaa tomorrow!

Snaark

Meningen var att eftersom jag sluta så tidigt idag var att ja skulle hem och plugga massa. Men så fort jag la mig på sängen så somnade jag och vaknade nu. Inte bra alltså, men ja fattar inte varför jag är så trött senaste tiden. Det är liksom så fort ja får chansen att sova så somnar jag. Omvänd sömnproblem? Haha får väl bättra på de lite.

Så nu är det väl bara att sätta igång. Kan ju ifs plugga lite imorn innan skolan för vi börjar halv tolv! Men slutar åtta.. Vi fick kompensation för att vi ska va me på öppethus och dansa. Men det lär bli kul, ganska varmt bara för hela klassen ska va me ( eller av dem som orkar komma ) plus alla som kommer och tittar.

    


Lite flumbilder från svenskan imorse. Nu väntar matteböcker och massa svenskapapper.. Hör av mig sen om jag överlever pluggandet.

Give me some luck

Turen har inte direkt varit på min sida idag, eller carros. Först kom vi försent till lektionen imorse pga försenad tunnelbana, sen på lunchen när natta, carro och jag hade lite snöbollskrig så försvann carros mobil. Eller så tog någon den på cafeet. Så hon var tvungen att ringa och spärra telefonen. Plus att båda har halkat ganska mycket idag. Sen när jag kommer hem har min kära katt spytt för han är typ sjuk. Och inte nog med de har jag haft världens jobbigaste huvudvärk idag. Så den här dagen sög faktiskt.

Men för att komma på andra tankar måste ja börja komma på vad jag önskar mig nu. Kanske pengar för då kan jag köpa vad ja vill sen, men det är ganska tråkigt att få. Men kläder står ganska högt upp.


Såhär kul kan man ha på mattelektionen när man inte förstår ekvationer.

En månad kvar!

Nu börjar mina julkänlsor komma, när man vaknar upp tidigt och de fortfarande är mökt, mycke snö ute och man sitter i soffan och myser med frukost. Nu saknas bara julkalendern på tv.

Men snöstormen förstör allt, det blåser för mycket för att de ska va mysigt. Vill inte ens gå ut, vill bara ligga kvar här i soffan men de är väl bara att pallra sig upp.

Låg och titta på vakna med the voice när den här låten kom, tyckte den va riktigt bra.
Kevin Rudolf feat Lil Wayne - Let it rock

Vad ska man önska sig?

De blev ingen promenad, ist blev det mys med te och pepparkakor. Sitter och lyssnar på en låt av Sonja Aldén, den är sjukt bra och om man lyssnar på texten så blir den ännu bättre. Funderar på att lägga mig tidigt, men för en stund sen kom mamma in och sa att jag snart måste börja med en önskelista. Och då kom ja på, ja önskar inte mig något just nu. Kommer verkligen inte på någonting alls. Inte nu iallafall, kommer väl senare när man går i affärerna. Men ja brukar alltid ha massor av ideér på vad jag vill ha, någon som kanske kan komma med förslag?
Får väl klura på den lite.

Sonja Aldén - Du får inte

Hur iq-befriad är du?

Har du...?

(x) låst in dina skåpnycklar i skåpet?

(x) sprayat hårspray i ögat?

(x) trasslat in ditt hår i hårborsten?

(x) gått in i en lyktstolpe?

(x) fått tuggummi i håret?

( ) fastnat med tungan i ett räcke på vintern?

( ) slagit sönder ett glas när du ska hålla tal


(x) missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?

( ) trampat barfota på en igelkott

(x) tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?

(x) slagit dig på fingret med en hammare?

(x) råkat trycka på stänga av-knappen på datorn?

(x) snubblat på en fotboll?

( ) gett kattmat till din hund?

( ) kallat en lärare för mamma eller pappa?

( ) stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?

( ) fått IG på fler än fem prov i rad?

(x) sprungit på ett litet barn?

(x) gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?

(x) tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?
 

Multiplicera nu ditt resultat med 5
13*5 = 65 %

00-25% Du är rena geniet

25-50%  du kan ju vara smartare

50-75% Du kanske borde gå ett extra år i skolan? 

75-100% Sök hjälp 

Haha kanske inte de svaret man ville ha?


försök..vara..vaken..

Nu har jag sovit i tre timmar, kände att det verkligen behövdes. Är helt slut i kroppen, fast igår tog man de ju inte lugnt. Kom 12a av ca 30 st på cybertown. Ja blir bättre iaf haha. Men efter de var det bara hem och lägga sig igen. Har nog aldrig sovit såhär mycket på en helg.
Ska kanske på en liten promenad senare ikväll för att få komma ut lite och rensa tankarna. Måste ju vara pigg imorn, månda och skola igen.


Aminas och mitt första dopp i snön igår.

du får inte ha mig som en dröm när jag vill va din verklighet

Så seg i kroppen men de får man väl ta. Kom upp från sängen vid 12, sen dess har det itne hänt mycket. Suttit vid datan ltie, planerat lite för mitt rum. Pappa kom med lite andra ideer än vad ja kom på. Ska kanske sätta igång nästa helg.
Snart blir det promenad med amina, anna och kanita. Mysigt nu när snön har kommit. Fastän ja inte har vinterskor än! Men jag är så kräsen när det gäller skor så jag får väl skylla mig själv men jag måste hitta några nästa vecka.
Sen ikväll blir det cybertown med kyrkan. Är faktiskt riktigt taggad! Helt svartklädd och allt så de blir nog kul.
Har precis duschat och tänkte på att jag saknar mitt gamla hår. De va långt, blont, fint och inte så risigt. Nu ser jag bara ut som ett troll med mitt hår. 

                                                         


 Inte bästa bilden men jag älskar mitt hår där. Kan det inte få vara så nu också?

midnattsspökboll

Fyfan vad jag är trött. Men det är de värt, de var sjukt roligt igår eller man kanske säger inatt. Orkar inte rabbla allt som hände men vi blev bl.a. bjudna på donken av nån som vi inte kände mitt i natten, mycke godis, dans och flumm. Dock inte så mycke spelande för vi åkte ut på första matchen. Men vi hade de kul ändå! Och alla hade ju asgrymma utklädnader. De va bl.a. ninjor, turtels, måttband, smurfar och massa andra. Turneringen höll på till kl6 imorse och efter det var det frukost, nästan alla var helt döda för vi hade inte sovit nånting. Efter frukosten gick alla till lilla aulan och teatersalarna för att försöka sova men då hade vi blivit för pigga så vi låg och snacka med några killar i mörkret så vi visste inte vilka de va.
Men vid typ 8 så drog vi hem för vi skulle inte orka med att gå i skolan efter att vart vaken 26 timmar och hållt igång hela natten. Så ja har sovit sen dess och är fortfarande trött. Inlägget blev kanske lite rörigt för ja orkar inte ens skriva, vill bara tillbaka till sängen..


tagga som fan!

Idag har ja lärt mig något nytt. Skillnaden på att vricka och stuka foten. Vricka är som wasabi och stuka är som tabasco. Alltså att vricka foten gör ont direkt men håller inte i så länge ( som wasabi ), och stuka foten gör ont längre ( som tabasco ) Haha tack för förklaringen adam! Sen så hade jag utvecklingssamtal och de gick väl bra, min lärare sa att jag var rörlig och det kommer gå bra för mig inom dans. De är väl bra antar jag?

Men det stora är att inatt blir det midnattsspökboll i skolan! Vi ska mötas upp vid elva för sen dra till skolan. Det är cirka 300 pers som kommer vara med och spela så de lär väl hålla på till 6 imornbitti. Så vi har laddat med godis och sånt. Haha de va lite pinsamt att köpa för när man kommer till kassan och lägger upp en stor godispåse, en liten fanta, två redbull och choklad. Så han som satt i kassan bara stirra på mig, och de blev ju inte bättre av att elin sa; de gör inge, hon är bara lite sockerberoende. Haha tack för den! Ska inte handla av han längre, han tror väl ja är dum i huvet eller nåt. Men nu ska jag hoppa in i duschen och försöka sova lite innan jag drar.
Det kommer bli mycket bilder de lovar jag, och kanske en lite film på våran fina segerdans vi ska ha.

xoxo

vinter = snöbollskrig

Det ända positiva med vintern är snöbollskrig, fast ja kanske inte är den bästa.. Iaf inte när både jonny och august går på mig! De är bara fegt haha. Vänta ni bara, nån dag ska ni få igen!
Nu måste ja skynda lite för nu är det grey's anatomy och sen efter dirty sexy money.

hur känns det att vara en sten?


Dagen var väl istortsätt bra.
Resten av den ska spenderas i kyrkan.
Så då hoppas jag att mitt humör stiger.

sängsängsäng sovasovasova

Haha  fyfan vad ja suger på salsa, iaf att dansa som kille. För eltvåorna som vi skulle dansa med banga så vi dela upp oss så vissa fick dansa som killar, bl.a. jag. Det var ju skitsvårt! För då måste man vända på allt och styra den andra. Hursomhelst gick det bra och vi slutade efter det så klockan var väl 12 eller nåt. Åkte förbi sats för att boka om min tid hos sjukgymnasten. Sen vare bara hem och sova.
Precis vad jag ska göra nu också, är så jäkla trött i kroppen. Antagligen för det med magen men de börjar bli lite bättre nu.


Ser väldigt lockande ut så nu ska jag krypa ner i min säng.
Gonatt alla.

don't know what to do

Kära elin har precis lockat mitt hår så ja ser ut som nån himla ängel. Kommer säkert stå åt alla håll imorn. Och på tal om imorn så istället för att vi ska ha gumpa ska vi dansa salsa med eltvåorna! Haha snacka om att det kommer bli pinsamt. Usch vad man kommer göra bort sig, men de är väl bara bita ihop.

Förresten imorn blir det krig mellan mig och pappa! Idag vid middagen åt vi potatismos, och mamma och jag började skoja lite att vi skulle kasta mos på varandra. Sen när jag kollar på mamma ser jag att hon gör några miner åt pappa så när ja vänder mig om får ja potatismos i hela ansiktet, och håret! Så nu är det krig!


Såhär ser mitt hår ut just nu, får väl se om de är lika fint imorn.
Gonatt

sjuuk..

Varit hemma idag för ja kan inte äta något, får typ ont i magen av vad jag än äter. Så ja har ingen energi alls. Hoppas de blir bättre snart. Ska hopppa in i duschen nu och sen fortsätta titta på tv. Känner att jag ens inte orkar skriva just nu.

Haha så sjukt söta, första är riktiga, sen är de en översättning på andra.


julpanik?

Det snöar! Och jag har inga vinterkläder! Haha får lite panik nu, för på ett sätt vill jag att snön ska vara kvar men ändå inte för jag inte har några varma kläder. Menmen man överlever väl ändå.
Nu sitter jag med mamma och tittar på madagaskar. Det är fan den bästa tecknade filmen, kan typ alla repliker haha. Efter filmen ska vi städa lite och ska nog plugga lite också. Ska skriva en argumenterande text. Kanske ta en liten promenad i snön om den är kvar? Åh då kan jag ju ta med kameran och kanske ta några vinterkort.
Men de går ändå för fort för nyss sa mamma att första advent är typ nästa helg och då är de ju bara 4 veckor kvar till jul? Och då måste man ju börja köpa julklappar snart? Usch vill inte tänka så för ja har inga pengar just nu, och ingen idé på vad jag ska köpa till nån.
Nä julen får vänta ett litet tag.
Nu ska jag fortsätta titta på filmen.


bild från kall08


Ha de bra /J


blondiner har faktiskt roligare

Vilken seg dag de blev idag. Efter skolan igår fikade jag med sofie, carro, ida och natta. Vi gick runt i regniga stockholm och leta efter fik men allt var för dyrt så vi satte oss på 7eleven. Men de va ganska mysigt ändå, vi satt där i säkert två timmar. Runt halv fem började vi dra oss och bestämde att sofie, carro och natta skulle sova hos mig för vi skulle på fest. Mötte upp dem i stan vid sju, tyvärr så kunde inte sofie. När vi kom hem till mig så hörde vi att den som skulle ha festen inte pallade. Så vi dansade lite tills andreas och niklas kom. Vi spelade lite spel, busringde och titta på tv. Andreas och niklas drog vid halv tre och vi andra somna vid tre.
Idag blev det att ligga i sängen hela dagen och titta på dirty sexy money.

Nu sitter jag här hos amina med hampus och niklas, de kommer troligen några till och vi ska bara ta de lugnt. Men nu ska ja nog va lite social mot dem andra och försöka få lite godis av niklas.

Trevlig lördag /J


äntligen fredag!

Ännu en skolvecka slut, såå sköönt! Och idag börjar jag 10.20 och slutar 13.20 riktigt bra dag. Senare ska jag vara med malin och flumma lite. Men nu måste ja fixa frukost innan ja kommer försent.
Ha de bra!

walk in the sun


Klar med konditions texten, nu är det bara att skriva om alkohol kvar. Plus nån argumenterande text om valfritt ämne som jag fortfarande inte valt. Ska kanske börja med den imorn, just nu längtar jag bara efter sängen. Eller utomlands. Natta och jag planerar att försvinna ett litet tag från allt till nånstans varmt. Får väl se hur dem planerna går haha. Men drömma kan man iaf göra.
Nu blir det ghost whisperer på tv4+.

shit happens

Hinner inte skriva så långt, har lite att plugga.
Så lite kortfattat.
Igår så var vi på teater med skolan, den komiska tragedin tror jag den hette. Ganska bra faktiskt. Sen så hann jag förbi kyrkan en snabbis för att sluta som konfirmandledare för nu iaf. Känner att de blir för mycket, kanske börjar igen efter jullovet.
Idag köpte jag en mjukisdress som vi ska ha på midnattsspökbollen. Haha kommer se ganska roligt ut när alla har likadana. Bild kommer senare.
Shit vilket rörigt inlägg men de får bli så nu för nu väntar en text om kondition..

breathing your love




Sitter här med lite tårta som blev över från farsdag igår och dricker te. Ska nog hoppa i säng snart för imorn blir det en tidig morgon. Börjar 8.10 med svenska och vi ska prata om argumentation. Kuuuul.
Har fått den här låten på huvudet, darins senaste låt med kat deluna. Ganska bra men inte lika kul när man går runt och sjunger på den hela tiden. Kommer väl säkert drömma om den nu också.
Nu är tårtbiten uppäten så nu väntar tandborsten och sängen

Gonatt /J

ge inte upp, hur tufft de än är

Usch vad jag har ont överallt, tänker lägga mig i sängen och lata mig hela kvällen.
Idag efter skolan åkte jag, sofie, carro, ida och adam in till stan för att leta kläder till midnattsspökboll i skolan. Det är om två veckor och då är det spökbollsturnering i skolan som börjar 00.00. Sen efter så får man sova där eftersom det är mellan en torsdag och fredag.
Sen vid halv sex mötte jag niklas i vällingby för vi skulle tjocka oss på mcdonalds. Satt där ungefär en halvtimma och snacka lite, och nej niklas jag ger inte upp. Det är mitt motto som jag inte bryter! Fast ja kanske blir 60 eller nåt :p
Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att fixa med lite tavlor som ska upp på väggen.

Haha bästa klippet idag


you're my wonderwall

Gårkvällen spenderades med carro, sofie och natha. Vi gick på bio och såg låt den rätte komma in. Haha vilket fiasko. Trodde den skulle va mycket bättre, vi satt och garva nästan hela filmen. Kom väl hem runt halv två och somnade bums.

Idag blev det fika med madde och amina, de var ett tag sen! Sen var jag tvungen att gå hem till engelskaplugget. Så de har ja gjort fram tills nu ungefär. Nu ligger ja med datan i sängen och lyssar på lite musik. Ska snart äta och sen dra mig till malin för att titta på film med några. Och så va denna helg slut också. Usch vad tiden går fort, snart är det väl jullov.
Menmen nu känner jag matlukt!
See yaa!

ES1DAB


it's really over now

Godmorgon alla pigga i det tråkiga november vädret. På schemat står det städning av rummet, ( igen.. ) Sen ska vi kanske flytta min spegel och mina tavlor, kanske börja leta lite färg till min fondvägg.
Dagen kommer nog bli lite seg men det gör inget, sånt behövs nu iallafall. Gårdagen blev inte riktigt som planerat menmen det är väl bara att fortsätta framåt.
Nu börjar mamma tjata på mig att jag ska ta tag i rummet, som enligt henne ser ut som att en tromb gått igenom. Haha kan hålla me henne där faktiskt. 

                                                                       
      

EMA 2008!

Nä nu skippar jag matteboken för ikväll för nu börjar EMA 2008 på mtv. Så nu ska ja lägga mig i sängen med chokladen mamma köpte och lite te
                                                          
Trevlig kväll allesammans.

i won't give up till it's over


hoppet är det sista som överger människan

Har inte haft tid vid datan så mycket. Det blev en hård start med ganska mycke plugg efter lovet. Och nu ska ja återgå till matten.. Har prov imorn igen fast nu är det procent och promille som ja fattar nada av. Plus att ja har världens mensvärk så allt känns bara hopplöst, fast min snälla mamma köpte choklad till mig idag för ja mådde så dåligt. Sofie sa att man skulle äta choklad om man hade värk men de va nån liten filur som åt upp min igår. Fy!
Men imorn är det öppen freda i kyrkan! Temat är kärlek, så malin du och jag får väl hålla ihop och stå ut höhö.

Förresten så har danii, anna, kumlan och jag kommit fram till att det finns hemliga gångar i skolan och det finns säkert folk som kryper runt där. Vi hörde dem igår.. Hahah!


bra start efter lovet! eller?

Har nog inte gäspat så mycke som jag gjorde idag. Inte kul att gå sent första skoldagen efter lovet men det gick faktiskt ganska bra att komma upp imorse. Lite seg i kroppen bara.
Och idag på dansen så glömde jag såklart mitt knästöd så när vi skulle börja dansa så small det till i mitt knä och det gör fortfarande sjukt ont. Så ja fick sitta resten av lektionen. Men vi fick reda på att vi typ ska dansa på öppethus om tre veckor! Snacka om panik, det kommer ju komma läskigt många människor i den trånga danssalen som ska titta på våran danslektion, inte nån uppvisning direkt. Eller jo uppvisning om våran träning. Haha shit snacka om många tankar på engång. Men det är ju tre veckor kvar så man hinner samla sig.

Det var inte den ända av dagens händelser. Innan dansen la jag in mina saker i carros skåp för att ida hade min nyckel. Men efter lektionen hittade inte carro sin nyckel. Vi letade i salarna flera gånger och i omklädesrummen men ingen nyckel. Tillslut bestämmede vi oss för att leta upp vaktis som ska knippsa. Men vi hade danskläderna och strumpor på oss medans vi utforskade skolan. Plus att ingen av oss kunde gå i trappor för båda var skadade. Och sen var vi tvungna att gå igenom el- och byggvåningen där alla killar stod vid skåpen. Nästan alla garvade åt oss när vi gick där i strumpor i korridoren. Men efter mycket skratt och förvirrning fick vi tag i han så vi fick våra saker.
Så nu sitter jag här och ska snart fortsätta läsa min bok.

Juste jag hitta ett klipp från youtube med förbandet zebrahead på simple plan i fredags. Dem är ju fan grymma, just den här låten har spelats flitigt på podden idag.

burr its cold in here

Buurrr vad kallt de är ute nu. Fan vinterkyla och jag har ingen vinterjacka, buhu. Får väl hoppa runt som en galning så jag håller mig varm fast min ipod funkar inte så de blir ingen musik till. Asså jag fattar inte varför mina saker alltid ska va fel på. Min mobil stänger av sig hela tiden, min ipod har nu fastnat i ett läge och de går typ inte att återställa den och min data börjar bli seg. Åh vad sånt irriterar mig!

Dagen har bestått av skrivande på uppsatsen, kom igång riktigt bra me de så den är snart klar hoppas jag. Sen är det ännu mer skrivande, ska redovisa om 10 stretchövningar. Jag gillar inte att skriva massa uppsatser, för att va ärlig så suger jag på sånt. Plus att de är skola imorn och jag slutar kvart i fem, kan det bli bättre?


allhelgonadagen

Nu har min brorsa åkt, mamma och ja tittar på dansbandskampen. Kvällen blev bra, tycker det är så mysigt att gå till graven och tända ljus. Det blir så fint när det är mörkt och det är massa ljus överallt. När vi kom hem så åt vi, alldeles för mycket. Jag är så jäkla mätt nu så ja tror att jag snart spricker. Så då är det bra att bara slappa framför dansbanskampen med lite te och en mysig brasa.
                                                        
Fast nu börjar när lammen tystnar på tv6. Sen efter är det the cell och omen. Så det blir en skräckiskväll för mig kanske, får se om jag orkar se alla, eller vågar kanske man ska säga haha.
Trevlig lördag allesammans.


i can wait forever

Vilken bra kväll det blev! David och jag åkte till malin runt 3 och där fixade vi oss lite extra och flummade. Insläppet var halv sju men vi kom till globen vid halv sex och då skulle vi först hitta en toa och handla mat. Vi köpte med oss mcdonalds och ställde oss i kön. Haha snacka om kö. Tänk om vi hade kommit en timma tidigare då hade vi nog frusit fast på stället, men vi va iaf inte sist i kön.
Men det var fan värt väntan i kylan, har aldrig varit på någon bättre konsert! Förbandet var också sjukt bra, zebrahead tror jag dem hette. David köpte deras skiva efter, malin och jag fick sångarens autograf på armen och biljetten. Yeey. Bilder kommer sen när jag lagt upp dem på datan.

Om ca 3 timmar kommer min brorsa med familj och då ska vi till graven som vanligt. Sen när vi kommer hem blir det sjömansbiff till middag, mums!


RSS 2.0