fredag 31 oktober

Äntligen fredag! Eller ska man vara glad? För då är ju lovet snart slut. Men eftersom det är så pissigt väder ute börjar man nästan längta tillbaka till skolan och alla. Bara tre dagar kvar då haha. Gårkvällen blev lite misslyckad, eller för vissa kanske det blev bra. Jag satt mest med danne och mathias och försökte hänga me på deras snack om basketskor men det gick inte så bra. Vi får planera de lite bättre till nästa gång, de här kom vi ju på för typ två dagar sen eller nåt. Så vi hann ju inte direkt fixa någonstans att vara så vi var i Starboparken. Tror nog att ja förfrös hela mig, skakade så jag nästan trodde att jag skulle gå sönder. Men snälla mathias delade me sig av sin varma jacka. Blev så varm så jag nästan somnade, haha.

Dagens planer hoppas jag blir bättre, för idag är det simple plan som gäller! Men innan dess är det storstädning här hemma tydligen.. Dammsugning, moppa golv och sånt. För imorn kommer min brorsa med familj.
Men nu ska jag dunka simple plan musik till min städning. Ni kan få låten som spelas just nu.

palla va häst säger jag bara!

Fy vilken tråkig dag. Har ju regnat nästan hela dagen, har legat i sängen för det mesta kom inte så långt på min uppsats haha. Ikväll blir det återträff med alla från gamla skolan! Lite regn ska ju inte stoppa oss. Ska möta amina i vällingby om cirka en timma så tills dess är det bara att chilla ett tag, gå igenom lite bilder från min kamera.

Det som är mindre bra idag, förutom regnet, är att jag har så sjukt mycket ilska inom mig som bubblar upp och snart kommer att explodera. Jag tror seriöst inte att man kan vara så arg som jag är nu. Hur mycket hat man kan lägga på en människa, och ja vet att hata är ett starkt ord men de går inte att beskriva på något annat sätt. Tror inte ens hata räcker till. Palla vara häst säger jag bara!



alone in the rain


''If this is what life has to offer me, I might as well go back inside and fall asleep''

vill ha värme

Nyvaken, sitter här och äter lite frukost. Ska snart hopppa in i duschen så jag piggnar till lite sen blir det nog att fortsätta på uppsatsen. Fyfan vad skönt det skulle vara med sommar nu, att bara gå ut och sätta sig och plugga i solen. Tycker man blir så deprimerad av de här vädret, men det kan vara mysigt om man har ljus tända men just nu vill jag ha värme och sol. Och vara brun! Nä nu ska jag sluta dagdrömma och dundra med musik medans jag plockar undan lite.
Hörs senare.
                                                       

i'd do anything just to hold you in my arms

Precis hemkommen från en eftermiddag/kväll i kyrkan. Vi wokade och hade det mysigt, sen hade vi mässa som vanligt vid 7. Och då kom malin hem som hade varit i Turkiet! Kändes som om vi hade en hel del att prata om haha. Det vi kom fram till var att nästan alla killar är dumma i huvet. Och nu säger jag nästan för alla är inte det men de flesta, och vi var ganska överrens om vilka. Men jag fattar seriöst inte vad det är för fel, man är så sjukt arg på den personen och allt man vill göra är att hata den, men det går bara inte. För mycker känslor inblandade. Just nu känner jag för att försvinna långt härifrån ett tag för att bara samla tankarna..
Juste! Imorgon blir det typ återträff med alla som gick ut nian från vällingbyskolan. Ska bli riktigt kul att få träffa alla igen efter sommaren.

Tänk att en enda människa kan förändra flera andras liv.

if i were a boy


hemmakväll

Har ändrat om designen på bloggen, hade lite tråkigt. Har precis pratat me pappa om att jag kanske ska måla en fondvägg i mitt rum. Fast jag har ingen aning om färg eller vilken vägg, någon som har en idé om vad som är fint?
Kvällen går väl åt att leta lite färger och mönster. Ska även knarka lite simple plan låtar för på freda smäller det!


dagens fundering: tror du på drömmar?

livstal

Livsväg 9, den romantiska filantropen.
Nior kan tyckas ha obegränsade möjligheter. Med sin fördomsfrihet och tolerans går de bra ihop med nästan alla människor, och blir fort omtyckta. Deras saknad av sinne för ekonomi kan dock ge konsekvenser.

Att du har livstalet 9 kan innebära att du har lätt för att känna medlidande och du diskuterar gärna livets stora frågor. Du har nog flertalet vänner, som uppskattar din emotionella och ömsinta sida. Du är en konstnärlig och karismatisk person som tycker mycket om att resa. Din kreativitet och känsla för det vackra kan komma att visa sig om du väljer ett konstnärligt yrke. Naturligtvis passar du bäst på ett jobb där du får arbeta med människor eftersom du har en förmåga att komma de flesta mycket nära.

Ditt heta temperament kan göra dig otålig. Du känner dig ofta splittrad och detta medför att du inte får så mycket gjort. Andra människor kan manipulera dig eftersom du ibland är alltför godtrogen. Se till dina egna behov i första hand.



Räkna ut ditt livstal här

inte min grej alltså

Jag har kommit på att halo3 inte är min grej. Blir bara mördad hela tiden, men ja dödada några faktiskt! Men det som är min grej är bowling, jag vann över jonny och august, vi spelade på samma bana. Efter så åkte vi tillbaka till kyrkan och åt lunch, sen när barnen skulle pyssla så spelade vi TP. Sen när vi inte orkade så satt vi bara och prata och ställde lite frågor ut i luften från korten. Runt halv fem drog thomas, august och jag till david för att spela halo3. Som sagt så sög jag på det. Menmen man får väl öva haha. 

                                                                 
                                                        lite random bild på mig i måndags

seeg som attan

Alltså att skriva uppsats är inte min grej, inte idag iallafall. Är verkligen inte på humör för sånt så jag kommer inte på en enda sak. För att rensa tankarna tog jag en liten promenad till amina för att lämna hennes ask till glasögon hon glömt hos mig. Fastnade där en liten stund men kände att de va dags att traska hemåt. Ska upp me tuppen imorn, nää inte så tidigt kanske men det känns så när man har lov. För imorn är det bowling på schemat med några från kyrkan. Det är samling runt 10 så ja behövet väl kanske gå upp halv 9-9 eller nåt.
Dagens mest spelade låt.

26-27 oktober

       

mirakel finns

Nu är jag hemma efter ett dygn hos amina. Igår så var vi i nacka centrum och strosa runt lite, hittade en jättesnygg tröja som jag köpte från newyorker. Senare på kvällen skulle vi äntligen baka min efterlängtade chokladbollar. Niklas fick också komma och vara med. Sen hade vi mys och tittade klart på sex and the city, lite seg men annars var den bra. Vi försökte även ha en liten filosofistund menmen det gick som det gick.
Planerna idag var att åka till upplands väsby till en kompis men efter måna missförstånd så blev det inte av. Istället åkte amina och jag in till stan med min kamera och fotade lite från västerbron. Så jäkla skönt att bara promenera lite istan.
Sen påvägen hem så sa amina hejdå till sin kära pojkvän och sen på tunnelbanan stötte vi på andreas som var ett tag sen man såg.
Men nu sitter jag här, ska äta om typ 2 minuter sen är det uppsatsskrivande som gäller. Om dans såklart. Sen hoppas jag att nån ringer och säger att nåt kul händer ikväll. Någon som har några planer?

Puss så länge, bilder kommer snart när jag laddat upp dem på datan.

detta har jag gjort någon gång i år

(x) slagit någon
(x) kallat någon hora/slampa
(x) pissat utomhus
( ) däckat
(x) spytt
(x) druckit alkohol
(x) haft sex med någon jag älskat/älskar
(x) sovit i motsatta könets säng
(x) hånglat med någon av samma kön
( ) raggat på främlingar
( ) kysst en främling
(x) dansat
(x) gråtit
(x) rökt/snusat
( ) rymt hemifrån
( ) sovit utomhus
( ) åkt bil med fyllon
(x) varit/är kär
(x) sagt till mina föräldrar att jag älskar dem (mamma iallafall) 
(x) saknat någon
(x) sjungit
(x) badat i havet
( ) skolkat 
( ) fått ig 
(x) fått mvg 
( ) fjäskat för en lärare 
(x) käftat mot en lärare
(x) solat utomhus
( ) solat i solarium
(x) snackat i telefon mer än 2 timmar
(x) gråtit en hel natt
(x) fått blommor av någon från motsatta könet
(x) gett någon blommor
( ) sett en död människa
(x) varit på sjukhus

i need money

Hallå! Jag har köpt en systemkamera idag! Fyfan vad najs, den kostade 4000 på media markt, så sammanlagt blev det typ 4500kr med väska och allt. Nu har batteriet laddat klart så nu ska jag exprimentera lite hihi. Fast eftersom jag fick betala den själv så är jag helt pank nu, bra början på lovet haha.


min drog just nu


simple plan

Juste! Glömt att säga att vi nu fått biljetterna till simple plan! Hihi jag, malin och david ska gå 31 oktober.
                        

loov

Åhhh så skönt att äntligen få sova lite längre på morgonen. Gårkvällen spenderades med amina. Vi åkte in till stan och mötte upp hennes kille daniel och några av hans kompisar. Runt 11 började vi dra oss hemåt för det regnade så de va lite tråkigt. Men det bästa var på tunnelbanan påväg in till stan. Det kommer in 2 brats. Alltså verkligen brats! Bakåtslickat hår, putande läppar och den blonda hade tillochmed brunkräm! Haha fyfan vad vi garva åt dem, amina försökte härma dem, och de blev faktist ganska likt.
När vi kom hem så gjorde vi oss iordning för att sen titta på sex and the city. Fast vi hann inte se så långt båda ville sova så vi stängde av och somna på direkten. Ganska chillkväll.
Idag är det städning igen som gäller. Jag fattar fan inte hur det blir så sjukt stökigt hela tiden. Nu kom dammugaren in i mitt rum så nu måste jag dra.

puss / Jess


tjejer är som..

Tjejer är som äpplen på träd..
De bästa finns på toppen av trädkronan.
De flesta pojkar vill inte försöka klättra efter de riktigt bra äpplena
eftersom de är rädda att ramla och göra illa sig.
Istället nöjer de sig med de ruttna äpplena på marken,
- som inte alls är lika goda men desto lättare att få tag i.
I och med detta får äpplena i toppen för sig att det är något fel med dem,
- när det i verkligheten är så att de är fantastiska.
Men det gäller bara att ha tålamod och hänga kvar i toppen,
för en dag kommer den rätta killen,
han som är villig att riskera lite för att få ett riktigt gott och bra äpple
och som inte är för feg för att försöka nå det han egentligen vill ha..


freeeedag

Nu är det bara en dag kvar sen är det lov! Och idag så slutar jag halv två också så de kommer bli sjukt skönt.
I onsdags hade jag inte tid att skriva, det vart direkt upp till kyrkan och plugga lite, senare på kvällen var det tårttävling fast tyvärr så vann vi inte.
Igår hade jag samhällsprov som faktiskt gick ganska bra. Trodde de skulle vara mycket svårare men jag hoppas att jag klarar mig. Efter skolan hade jag konfirmander och temat var vänskap. Riktigt kul. Senare så var det ledarutbildning. Kom väl hem runt halv elva eller nåt.
Idag är planerna nog att vara me amina, vi prata imorse om att vi båda var sugna på att baka, de va ju år sen! Sen ska vi kanske titta på sex and the city filmen som jag fick av mamma igår. Men nu måste jag hitta min skåpnyckel i mitt stökiga rum.

see yaa!

                                                                


onsdagmorgon

Burr.. vill tillbaka till sängen. Ingen lust att gå ut i mörka kylan.


vågen

Lite information om vågen, undrar om något stämmer in på mig?

Dina bästa sidor:
Du strävar alltid efter balans och harmoni i din omgivning, vilket gör att du är diplomatiskt lagd och alltid ser allt utifrån flera olika håll. Du vill alltid att så många som möjligt i din närhet ska må bra och tar beslut därefter. Orättvisa får dig att se rött.

Dina sämsta sidor:
Du är beroende av sällskap och avskyr att vara ensam, vilket inte är nyttigt för dig. Ditt humör är nyckfullt och helt plötsligt kan du bli sur utan att du själv egentligen vet varför och ännu mindre de du umgås med.

Din kärleksprofil:
Vågen är flyktig och njuter av att med sin charm få blickarna riktade mot sig. Du älskar att flirta och att få uppmärksamhet från olika håll och kanter men det är också allt. Du har svårt att stanna kvar hos en och samma person, gräset kan ju vara grönare på andra sidan..Se upp så att du inte sårar någon när du är ute på dina erövringståg.

Du passar ihop med:
När du väl slår dig till ro så se till att det är med en vädur, för då har du ett drömförhållande att gå till mötes. Tvillingen funkar också bra men gör dig inte besväret att dejta en skorpion eller stenbock.

Din karriär:
En våg har med sitt diplomatiska och objektiva synsätt på saker och ting alla förutsättningar för att bli advokat, konflikthanterare eller relationsexpert. Du brinner för rättvisa och skulle kunna jobba med just rättvisefrågor, jämställdhet eller u-landskunskap.

Lyckomånad: Mars
Lyckofärg: Granitgrå
Lyckoamulett: En vacker fjäder i en vas bredvid din säng

hata politik

nu har det gått åt en hel rulle papper till att snyta mig så nu är jag alldeles röd runt näsan och det gör ont. plus att det känns som om jag blivit slagen över hela kroppen för jag har så ont så jag knappt kan röra mig. men för en liten stund sen kom mamma hem med en fin ny tröja till mig från gina tricot. den tänkte ja har imorn när det är fotografering. alltså jag blir fan helt till mig när man ska ta kort, blir så nojig om vad man ska ha på sig. men nu är det bestämt iaf.
det som skulle sitta bra nu är mat, hmm säkert kycklingbitar med ris. fast först blir det ännu mer politik pluggande. som om det inte räckte med 5 timmar igår menmen.

                                                  

värre kan det inte bli

seriöst kan dagen bli värre? började med att jag försov mig och missade två tunnelbanor(!?) sen när jag kommer till skolan får ja reda på att de inte blir någon uppvisning imorn för ida ligger hemma och är sjuk. fan också men vi ska satsa på tisdagen innan jullovet. mattelektionen rullade på bra, men jag blir så jäkla trött på vissa männiksor som man bara inte förstår sig på, speciellt killar men inte alla. sen när vi hade jazz så hade jag ju såklart glömt mitt knästöd men ja körde på som fan ändå så nu kan jag knappt gå.. plus att nicklas nästan bröt mina armar och peta mig i magen hela tiden. och nu väntar bara massa plugg. kan någon muntra upp min dag med något? det behövs verkligen. men en sak som aldrig sviker när man har dåliga dagar är ett klipp från youtube. haha skrattar så ja gråter varje gång.

man behöver inte hänga med i texten så mycket det är bara och lyssna och skratta tills tårarna kommer haha.

seasons of love

det är nog en av dem bästa musikalerna. första gången jag såg den var på blackebergs gymnasium när treorna gjorde den. men den är så jäkla bra! så här får ni min älsklingslåt från musikalen rent.


tankar i tusen

nu tar jag en liten paus i pluggandet om regeringen (som jag fortfarande hatar) och tänker på att det snart är vinter! fyfan vad ja längtar efter att åka snowboard. fick sånt jäkla sug nu. menmen de är väl ett litet tag till tills snön kommer men man kan väl ändå få drömma lite om det.
                                              
                                                                             bild från kall08

pluggsöndag

gårkvällen var jättemysig. elin och jag sjöng med i alla låtar sen så kom hennes mamma och syster så åt vi middag. efter maten så vart det dansbandskampen på ettan. haha de är sjukt att ja kan alla dem gamla låtarna men de är nog för att mamma spelar dem hela tiden. somna kanske runt 2 för ja kunde inte somna så ja titta på nån konstig skräckfilm.
idag är de plugg som står på schemat. samhälle, svenska och dans. måste upp till välllingby en sväng också för ja måste ha en engelsk roman tills imorn. men först blir de lite frukost!


bästaste låten från igår, plus att vi dansade med som galningar haha.

high school musical

nu är det hsm maraton med elin! för på femman spelar dem nämligen ettan och tvåan efter varandra. så nu är vi bänkade i sängen framför tv:n. fyfaaan va dem filmerna är bra. vi kommer nog sjunga me i alla låtar och kanske blir nån dans här och var.
                  

dålig uppdatering

förlåt att jag inte skrivit något på ett tag har inte alls haft tid. har vart ganska upptagen senaste tiden, mycke plugg och öva på dansen. men nu kommer jag tillbaka lite smått. dagens planer är att städa, köpa knästöd om ja orkar gå upp till vällingby. sen ska mina grannar komma över på middag och lite lördasmys.
nu måste jag verkligen fortsätta öva på dansen tills tisda. har uppvisning så alla är välkomna till st eriks halv sju! :) hehe.

puss så länge!

                                                

jäkla förbaskade knä

skoldagen började med en seg svenska lektion vid 8. ganska många somna, bla ida. haha så söt. efter lektionen så gick jag till skolsyster pga av mitt knä som ja har haft ont i snart en månad. och tydligen så har jag överansträngt det så ja kan ha en inflammation i lederna. så hon bokade en tid till skolläkaren till mig imorn. men åååh vad jag inte orkar med de nu. måste kanske börja hos sjukgymnasten igen. så idag fick ja sitta på baletten inte direkt de roigaste som finns. malin och jag somna nästan haha. sen på gumpan gick jag och sofie en liten promenad till statshuset. trevligt var det.
efter skolan mötte jag upp söta lilla malin för att kolla på jacka men jag har fan inte råd med nånting just nu. får hoppas att ja får mina pengar imorn. så ist så tog vi en lång promenad. vi började i centralen och traskade vidare mot gamla stan, ett tag trodde vi att vi tappat bort oss men jag fick syn på grand hotel och nationalmuseet så då visste jag vart vi var. sen efter ett tag kom vi till kungsan och efter de så var vi tillbaka där vi började. tycker att vi var ganska duktiga med en promenad istan. plus att de va sjukt fint, har inte tänkt på att stockhom är så fint.
men vid halv sex började vi dra oss hem så nu sitter ja här och klagar över mitt förbaskade knä. ska snart öva på dansen som vi ska göra på uppvisningen på tisda. får väl stå ut me smärtan då..

                                             

1. sovande ida med en mystisk min av carro
2. bild på stockholm från promenaden


tv my friend

blir bänkad framför tv:n i några timmar nu.
alldeles nyss var det desperate housewives.
nu är det:
17.10 grey's anatomy
18.05 one tree hill
19.00 gossip girl


kan inte bli bättre när man är sängliggande med värk.


långt inlägg

ååh va trött jag är. vilken helg alltså. i fredas hade jag ju engelska prov och ja tycker att de faktiskt gick bra. menmen får väl se hur de gick. efter en tröttsam dag så mötte jag upp några för att fira malin. vi satte oss på ett fik och myste lite, riktigt trevligt med några överraskningar. senare på kvällen så var jag bara hemma och tog de lugnt. planerade lite inför pappas fest dagen efter. somnade ganska tidigt för en gångs skull.

så på lördan va de bara att stiga upp tidigt för att åka ut till min brorsa i vallentuna för att fira pappa. vi hade öppet hus så de va väl runt 50 pers som kom. de va jättekul! runt 5-6 så gick dem mesta men då kom pappas barndomskompis och han stannade väl till halv tio så då började vi packa in allt i bilarna för att bege oss hem. vi delade upp oss i båda bilarna. mamma, pappa och min granne tog en bil, sen tog jag, anna och elin andra bilen. vi hade den såkallade barnbilen haha. sen påvägen hem så va vi me i ett street race! haha eller inte riktigt. de va ungefär vid upplands väsby tror ja så står runt 40 människor på sidan om vägen och vi är tvungna att stanna för de står två bilar framför oss. sen helt plötsligt så bara gasar dem iväg och alla människor skriker. sen bakom oss kom två andra bilar som skulle köra så vi kom väl mittemellan racet haha.

igårkväll kom amina och niklas över och vi kollade på happy feet och hade lite brottning. niklas gick runt tre, amina och jag somnade runt halv fem kanske. men ja fick ju inte sova länge för de. vaknade av att ja hade sjuk ont i magen så ja gick upp på toa och drack lite vatten. och faan vad jag hatar mensvärk! jag fick typ magknip, mår skitilla och vill bara ligga i sängen hela dagen. uussch.
men idag ska ja fira anna min granne som fyller år. men nu ska ja sova lite till och hoppas att värken går över..

trevlig söndag / J

klippt och klart

Yey nu har jag klippt mig! först hos frisören, sen när jag kom hem så fixade ja till luggen lite själv. blev inte så nöjd först så ja tänkte bara klippa till den lite så nu är jag helt nöjd. kanske satsa på att bli frisör? haha njaae. dagen har spenderats hemma. har så sjukt ont i magen och huvet men det är bättre nu än imorse iaf.
hinner inte skriva så mycke mer ska plugga engelska, har prov imorn ( bläää )


låt den rätte komma in

det är en bok av John Ajvide Lindqvists som jag läste i vintras kanske. den handlar om en pojke som bor i blackeberg. och nu har dem gjort en film av boken. tänkte att de vore kul att se den eftersom den utspelar sig ungefär där ja bor. men efter att ha sett lite klipp från den så är jag lite osäker på om jag ska se den på bio eller inte, för ja är så jäkla lättskrämd och ja kommer ju inte ens våga gå ut när det är mörkt sen.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article3487769.ab klicka så får ni se lite från filmen om ni vågar haha.

happy feet


haha kan seriöst inte sluta garva åt dem här scenerna, speciellt vid 00.16

kändis till granne

vet ni?! eboi som sjunger med adam tensta i låten dobeboy tror ja den heter är min granne! haha inte direkt en världskändis men ändå coolt! ja har ju fan hälsat på han flera gånger och sen har ja sett adam gått in i min port flera gånger och ja har trott att ja sett fel varje gång. haha tänkte bara säga de tyckte de va lite ballt. här är en video med dem. spola fram till 1.32 så ser ni min granne höhö.

var dig själv, alla andra är redan upptagna

godmorgon alla pigga människor! eller är det nån som är pigg för de är verkligen inte jag. vill bara gå tillbaka till sängen och sova. vill inte gå ut. de ser så sjuukt kallt ute. men idag är det bara en kortis så de klarar jag. ska på nationalmuseet och kolla på nån utställning som heter ''lura ögat'' vi ska vara där vid elva sen slutar vi typ tolv. så de är en ganska bra dag bara lite onödig kanske. får se vad som händer sen efter, nu ska jag iaf äta lite frukost och ta ut min ilska på mina stora kuddar. måste få ut den är så jävla förbannad.

                                                         
                                                                                 saknar! taize 07

fortsätt le vad som än händer

säger bara att de absolut inte är min dag ida. inte alls på topp. men de fanns nåra stunder som va bra. ja klarade mig på matteprovet, natta ja ida och carro kom igång med dansen till uppvisningen om två veckor, vi fick sluta hela 5 minuter tidigare! haha. just nu längtar ja bara efter sängen, vill gosa in mig i kuddarna och bara försvinna i några minuter. men först är det engelskaläxa som gäller, har prov på freda.
faaan nu hade min katt ner en vas så ja måste torka upp allt vatten, de är seriöst inte min dag ida.. 

                                                     
                                                                               ensam är stark

morgonens låt


miley cyrus - 7 things

-

                                                        
                                                     i just realized how much i really miss you

just want you by my side now

och nu så var man 16. fasen va trist att de regna hela dagen men ja tänkte inte så mycke på de. mina tankar var på nåt helt annat, bla försökte ja komma ihåg vad som hände igår. för att va ärlig så har ja minnesluckor från delar av kvällen. men såklart så fanns lilla niklas och berätta allt som ja gjort. usch. har nog aldrig vart såhär bakis. har mått illa typ hela dagen. men födelsedagen vart inte sämre för de. mamma och pappa kom in och sjöng för mig, sen fick ja komma upp och öppna presenter. de första ja ser när ja kommer in i vardagsrummet är ett sjukt stort paket på bordet. satt säkert i 10 min och försökte lista ut va de va men ja hade abslout ingen aning. men vet ni va de var?! en 32tums plattv! de trodde jag aldrig att jag skulle få. shiit alltså. så de va bara att börja rensa i mitt rum så den skulle få plats. den är sjukt snygg! kommer säkert bli många filmkvällar här haha.
senare kom mina grannar och min brorsa med familj. vi åt tårta och planerade lite inför pappas fest nästa helg.
när dem hade gått så tittade niklas och amina förbi. fick en present av dem från BR och de va nån kyckling som sjunger sen så mitt i sången kan man strypa den och då låter den förjävlig. och amina tyckte den såg ut som mig? haha tack så mycket. nu är de engelskaläxan som väntar på mig.. sen när det nog sängen efter. är heelt slut.
hoppas ni fick en bra helg iaf.

                                       

1. bild från igår
2. ser ni likheten eller? haha
3. min fina nya tv hehe (a)

sweet sixteen

faan de va ju kanelbullensdag ida ju och ja har inte ätit nån bulle! fy skäms på mig. dagen spenderades med amina isället som nu har skaffat blogg! gör lite reklam här nu, så de är bara att glida in på hennes sida och kolla lite. vi nördade oss vid datan innan vi mötte upp danne för att sen gå tillbaka till amina. hon satt mest vid datan medans ja och danna åt chips, kollade på tv och spelade lite gitarr. nu har ja lärt mig spela hurt med johnny cash! tack danne! fast den va ganska enkel haha.
kvällens planer är lite osäkra, ska kanske iväg på nån fest som ligger här i närheten. de är ju ganska bra för då behöver ja inte dra så tidigt för att de ska tid att komma hem. och imorn fyller man ju år då! haha asså ja kan inte sluta tjata om de men de händer ju bara en gång om året så då måste man ta vara på den roliga tiden. och om exakt 4 timmar och 50minuter är ja 16 år hihi. men nu måste ja hitta nåt att äta till middag. trevlig lörda allesammans och glöm nu inte att äta bullar.

                                            

sova

                                                         
                                                               det är lördag så man får vara trött.

Mr woodcock

uuuscch vilket pissigt matteprov, ursäkta språket men de gick verkligen dåligt. ja fattar inte, de kändes bra kvällen innan att ja kunde allt, men de va ju helt annorlunda sen. de va inte ens sånna tal ja hade övat på. aja får väl hoppas på de bästa. efter skolan gick ja till kyrkan och mötte eric, cornelia och malin, senare kom david också. vi fixade inför öppna fredan. och samtalet som va igång mest var nog om mr woodcock. haha de gick nog lite för långt. menmen vi hade mysigt vid brasan me lite godis och fårfällar som malin och jag klädde ut oss till får med. ganska flummig kväll för mig och malin.
nu ska ja börja fixa lite inför imorn. släkten kommer förbi och ska fira mig, wiho! 
                                         
                                              cornelia och malin             present från erica och cornelia



in tha school

just nu står ja och väntar på att dansen ska börja, har modern improvisation. tyvärr så står ja vid den sega datan pga av ezzy för hon sa att den här va snabbare men tydligen inte? aja, ska börja dra mig, lär väl ta ett tag att komma ut från datan höhö.

pöss på er! /J

2 oktober

kom precis hem och ska snart ge mig iväg igen. tänkte dra upp till kyrkan och försöka plugga lite mera matte innan konfan börjar. vi har matteprov imorn på numerisk räkning, blää va ja hatar matte. men de är bara att bita ihop och fortsätta. och igår så fyllde nathalie år grattis igen i efterskott gumman! <3 hon fick en liten nalle som höll i en ram och där hade jag och carro satt ett kort på oss. men nu ska ja nog börja röra på mig, 

                        

1 - födelsedagsbarnet rockar loss på lektionen
2 - en liten skiss på vad adam ska rita på mina skor! hihi

RSS 2.0