vågen

Lite information om vågen, undrar om något stämmer in på mig?

Dina bästa sidor:
Du strävar alltid efter balans och harmoni i din omgivning, vilket gör att du är diplomatiskt lagd och alltid ser allt utifrån flera olika håll. Du vill alltid att så många som möjligt i din närhet ska må bra och tar beslut därefter. Orättvisa får dig att se rött.

Dina sämsta sidor:
Du är beroende av sällskap och avskyr att vara ensam, vilket inte är nyttigt för dig. Ditt humör är nyckfullt och helt plötsligt kan du bli sur utan att du själv egentligen vet varför och ännu mindre de du umgås med.

Din kärleksprofil:
Vågen är flyktig och njuter av att med sin charm få blickarna riktade mot sig. Du älskar att flirta och att få uppmärksamhet från olika håll och kanter men det är också allt. Du har svårt att stanna kvar hos en och samma person, gräset kan ju vara grönare på andra sidan..Se upp så att du inte sårar någon när du är ute på dina erövringståg.

Du passar ihop med:
När du väl slår dig till ro så se till att det är med en vädur, för då har du ett drömförhållande att gå till mötes. Tvillingen funkar också bra men gör dig inte besväret att dejta en skorpion eller stenbock.

Din karriär:
En våg har med sitt diplomatiska och objektiva synsätt på saker och ting alla förutsättningar för att bli advokat, konflikthanterare eller relationsexpert. Du brinner för rättvisa och skulle kunna jobba med just rättvisefrågor, jämställdhet eller u-landskunskap.

Lyckomånad: Mars
Lyckofärg: Granitgrå
Lyckoamulett: En vacker fjäder i en vas bredvid din säng

Kommentarer
Postat av: Malin

åh tack! och jag tycker att det där stämde in på mig ganska mycket i alla fall haha :) <3

2008-10-21 @ 22:52:04
URL: http://wasing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0