P.S i love you


i wanna see the light

Varför ska man alltid ramla tillbaka ner till botten
när man äntligen börjat klättra uppåt?

studiedaaag!

ååhh va de här behövdes. en studiedag på måndagen, en extra dag helg. nu har ja precis pluggat lite politik, fixat och trixat i mitt rum lite. bara några småsaker men sånt är kul. nu ska ja lägga mig i sängen med te, marabou och kolla på P.S i love you. sen har jag faktiskt ingen aning vad som händer, får väl se vart dagen bär mig. 


                                               

höstmys

                                                          
såhär ser träden ut just nu utanför fönstret i köket. dem har börjat få en riktig höstfärg så nu känner man att hösten är här. tycker träden är så fina när dem får olika färger.
idag:
- storstädning igen..
- träna, duscha
- konfaupptakt i kyrkan
- plugga samhälle, politik

trevlig söndag /J

träningsvärk till tusen

fyfaan vad jag har ont i kroppen. har nog aldrig haft såhär mycke träningsvärk. de mests kommer från fotbollen igår. för att ta de från början så va vi bara 8 st som va me fast de va 25 som hade anmält sig. så vi fick spela 8 mot 11. och vi hade trott att allt inte alls skulle vara seriöst men när vi kom dit och fick se matchen mellan walters och jon bauer så va den ju sjukt seriöst. vi kände mer och mer att vi inte skulle klara de här. men vi peppade varan så vi gick ut o körde. vi körde 2 gånger 30 så en match var ungefär en timma. och spelar man 8 mot 11 två timmar utan avbytare så blir de ganska kämpigt. men tyvärr så förlorade vi båda matcherna. vi fick trösta oss med mcdonalds som skolan betalade. men när vi åkte hem så fick vi reda på att vi hade kört mot fotbollsklasser. dem hade ju de som inriktning på skolan. så då kände vi oss ändå ganska duktiga som spelat mot dem haha.
men då va de bara att sätta sig på pendeln och åka hemåt. men när ja kom hem så kom ja på att ja skulle ut o springa på kvällen. hade verkligen inte lust med det men ja fixade en låtlista med springmusik på podden och sprang ut vid åtta. mötte upp niklas runt halv tio utanför hallen så fick jag lite sällskap hem. sen när jag kom hem tog jag en låång varm dusch och hoppade direkt i säng.
men de värsta var att vakna imorse. kom ju förfan inte upp ur sängen. men ja pallrade mig upp ändå och mötte amina och madde i vällingby för att äta frukost. pannkakor me sylt och grädde blev det. muums. och massa prat om vad som hänt den senaste tiden.

nu sitter jag här och funderar på att ta en lite powernap, känner bara för att vila har ingen ork till någonting just nu. ikväll vet ja inte än vad som händer får väl se vad mina ben orkar med.
                                                  
                                                                           bild från frankrike 2007

vill ha helg nu

nu har jag precis fått massage av pappa och guuud va ja behövde de känner jag nu. det är så jäkla skönt att få massage. så nu ska jag snart bädda ner mig i sängen så jag är pigg och glad imorn. för då ska ja spela fotboll hihi. jag är nämligen med i skolans fotbollslag så vi ska spela mot walters gymnasium och jon bauer. kommer bli riktigt skoj! och om vi kommer vidare så ska vi spela igen om två veckor.
så nu ska ja bara fixa lite i mitt rum sen är det bums i säng. har verkligen inte känt mig på topp idag. inte dem senaste dagarna heller, får väl hoppas att de blir bättre i helgen när ja kan sova ut och vila!
hör av mig imorn hur matcherna gick,

nattinatti /J

kvällsmusik


nathalie

                                                             
                                                                       


ontontont

faaaan va jag har ont i min rumpa! igår på jazzen när vi skulle värma upp så typ sträckte jag den, eller ja vet inte vad ja gjorde. helt plötsligt fick jag kramp och de gick inte över så ja fick sitta o stretcha. och de gör lika ont idag! asså ja blir galen på de. de gick så jäkla dåligt på dansen idag för ja kunde knappt röra mig utan att ja fick kramp i rumpan. efter skolan mötte jag upp oscar o vi gick runt i vällingby sen köpte vi lite gott som vi tog med till kyrkan och satte oss. vi prata om typ allt möjligt, sen spelade vi tennis mot varan i mobilen. de sög för jag förlora haha.
och juste! i söndas så hitta jag två bilder som jag tagit med mobilen på datan, jag tyckte dem va ganska fina så jag skrev ut dem på fotopapper. när jag visade pappa så tyckte han att jag skulle sätta dem i ramar så ja gjorde de. och kolla resultatet! ; 
                                    
jag blev ganska nöjd iaf haha,
nej men nu ska jag skriva lite engelska.

see you later

bilder från balen

klicka för att förstora

      

1: madde och jag övar på dansen
2: andreas, jag, niklas, amina, thomas, madde, hampus och mathias
3: våran skjuts till balen, haha
4: andreas, jag, niklas, madde, mathias, hampus, amina, david och thomas
5: madde, jag och amina
6: emil, niklas och hampusE.

i've got facebook

jag som var så emot facebook har nu skaffat de. hade så tråkigt så ja hade lust att ha det. förra gången togs den bort för jag var typ aldrig inne haha, men nu ska ja försöka förstå lite mera.
nu sitter jag här och kollar på lite bilder från balen som jag hitta. fyfan vad ja saknar den tiden, ta mig tillbaka nu! lägger upp bilder senare. nu är de plugg som gäller. ska översätta nån engelska text men de går ju inte utan min plugg musik så nu ska ja sätta mig i sängen med ipoden och lyssna på dagens lilla låt ;

puss så länge! /J

stå utanför min dörr?

                              


två veckor kvar

nu har jag brutit mitt eget löfte. men jag hade inget val.. jag köpte en body idag. jag var tvungen för vi ska ha de när vi dansar balett. och när dem först kom så sa jag till mamma att ja aldrig i hela mitt liv skulle ha på mig en sån för man ser ut som en föevuxen bebis. man gör verkligen det! men så nu har jag köpt en. har faktiskt på mig den nu och den är ganska skön ändå men de enda som kommer upp i mitt huvud är en förvuxen bebis. usch.
men det ja kan nöja mig med idag är att de bara är 2 veckor kvar tills jag fyller år! hoppas dem här dagarna går fort! satt nyss och spanade in vilken kamera jag ska önska mig, fast de inte ens är säkert att ja får den så kan man iaf titta och önska sig. men jag har inte bestämt mig än de blir nog lite mer span innan jag fastnat för någon.
                                                             


 


the veronicas - everything i'm not


im gonna smile cause i deserve to

kom precis hem nu från stan, har varit med amina, mia, danne och oscar. några från aminas klass, så de var kul att lära känna lite nya människor. vi åt middag i kungshallen sen gick vi på en promenad genom rålis. riktigt mys.
idag har jag fixat inbjudan till pappas fest om några veckor. blev ganska nöjd för att bara använda paint och word haha. sen har jag ( tro det eller ej) storstädat hela mitt rum, inte bara plockat undan utan dammat av och sånt. fick bara lust att göra de så nu glänser hela mitt rum. men man mår faktiskt bättre av de. men imorn kommer de säkert se ut som ett bombnedslag igen, men ja ska försöka hålla de den här gången.
nu ska jag sätta på mig myskläder och fixa lite te och kanske se psyco på femman om jag inte hittar nåt annat bra.
tyvärr kan jag inte ladda upp bilder de är nåt fel på de. fan va sånt kan irritera mig just nu.

det blir alltid bättre framåt natten

just nu sitter jag hos amina och väntar på att hon ska bli klar, sen ska dra oss mot stan och käka och se tropic thunder. dagen har varit lite sisådär, har inte vart på topp idag men sen på moderna dansen så släppte det. vi hade improvissation och det kan tydligen vara riktigt roligt om man heter towe och jessie. vi flummade på hög nivå.
men ni ska ja stressa på amina lite för vi ska hälsa på nåra andra som fikar i vällinby en snabbis innan vi drar, de va ett tag sen man såg dem. ingen aning när jag kommer hem ikväll, men då måste ja maila mitt svenskareferat till min lärare och ja kan inte hans mail? liite problem där men det löser sig alltid.
ha en trevlig fredag!

puss / J


pluggpaus

har precis pluggar klart svenskan, nu har jag bara lite engelska kvar. skulle skriva ett referat i svenskan om sänkt skadestånd till prostituerade. ganska krånglig text men jag klarade mig igenom den. dagen har mest bestått av sovande och pluggande. är helt slut i kroppen. men imorn är de freda! fyfan vad ja har längtat. har inte direkt några planer utom att imorn ska jag kanske på bio med amina, daniel och johan. vi ska se tropic thunder. den verkar sjukt rolig! så vi ska väl kanske äta nån middag tillsammans innan. men vi får se hur de blir.
men nu är rasten slut ska fortsätta med engelskan så den också blir klar. sen måste jag hitta min nässpray som jag tappat bort. smidiga jessie alltså. faan jag måste ha den nu har så jäkla ont i bihålerna.
juste! doktorn sa att ja hade lite bihåleinflammation de är därför jag fick någon speciell nässpray mot de så den ska typ dämpa svullnaden runt ögonen eller nåt, lyssnade inte direkt haha.
men nej nu ska ja gå
trevlig torsdag alla!


-

                                                          du upplevde det inte som jag..

horoskop

är det bara jag eller är de kul och läsa horoskop? de är nästan som ett måste för mig. så ja hitta en sida som va riktigt rolig. www.ditthoroskop.nu om man skriver in när man fyller år så får man ett horoskop för varje dag. sen kan man lägga till de i favoriter så är de bara att klicka där så kommer dagens upp. sen kan man också räkna ut sitt livstal och massa sånt. 
                                                                  
men nu ska vi ner till grannen och äta middag. sen är det nog plugg som gäller en stund.

kyss / J

huuungrig

sitter här i sängen med datan och ännu en dag hemma, har fått ont i bihålorna så mamma har bokat tid hos doktorn imorn. blää vill va frisk nu nu nu! men för en stund sen så kom oskar förbi och muntrade upp mig lite. vi diskuterade om bla blondinbella och fjortisar haha de va ganska kul. sen kollade jag runt lite på internet efter systemkameror för ja tror ja ska önska mig se när jag fyller år. fast ja vet inte vilken än. men de är bara att leta runt.
men nu måste ja hitta nån lunch min mage börjar skrika efter mat nu känner jag. får väl bli rester från igår eller nåt. men de funkar alltid. så länge kan ni få lite musik som ja fick från oskar,


så sjukt söt!

har nog inte sett något sötare, häng med i texten så fattar ni

vill va frisk!

varför kan ja aldrig bli frisk? mitt imunförsvar suger så ja blir sjuk fan hela tiden. börja bli trött på att va förkyld nu! finns de nåt sätt så man typ kan bygga upp de igen?
aja nu ska jag deppa med lite te och marabou, vill verkligen bli frisk..

kör en liten dagens för tråkighetens skull, haha
                                                          

       
                                                               
kofta - halens
jeans - jc
sjal - hm
svart linne - bikbok

måndagmorgon

fyfan vad jag hatar måndagar. vill bara ligga kvar i sängen och sova heela dagen. men nej, ist ska man till skolan och dö. är fortfarande jättesjuk så ja känner ingen lust att dansa idag. får väl se hur jag mår senare på dagen.
men imorse när jag vaknade så var klockan 06.06 och då kom jag på att alla klockslag betyder något. fick de från amina och nu får ni det av mig;

00:00  han/hon älskar dig
01:01  du är förföljd
02:02  ni kommer träffas
03:03  han/hon älskar dig mycket
04:04  han/hon kommer aldrig glömma dig
05:05  han/hon kommer bli kär i dig
06:06  ni kommer försonas
07:07  han/hon är otrogen
08:08  avundsjuka
09:09  telefonsamtal
10:10  blond kille/tjej längtar efter att se dig
11:11  en kille/tjej älskar dig
12:12  sex
13:13  mörkhårig kille/tjej älskar dig
14:14  längtar efter din kyss
15:15  han/hon vill ha dig igen
16:16  något hemskt kommer hända dig
17:17  han/hon kommer kyssa dig
18:18  han/hon kommer älska dig länge
19:19  någon som du inte känner älskar dig
20:20  han/hon väntar på dig
21:21  han/hon du tänker på tycker om dig
22:22  ni kommer ses
23:23  han/hon kommer föreslå...

vet att sånt inte är sant men kul är de iaf ;)
men nu ska ja fixa mitt hår lite sen ska ja dra mig till skolan.

puss/J

färga eller inte?

satt nyss och kollade igenom lite bilder på datan, hittade nåra på mig när jag var mörkhårig för läänge sen. började fundera om ja kanske skulle gå tillbaka till de? eller ska ja fortsätta köra på blond? fick lite ångest nästan, vet inte vad ja ska göra..
                                                   
inte dem bästa bilderna kanske men vad ska ja köra på, brun eller blond?

fy skäms på tjuvar!

nu är ja tillbaka! orkade inte blogga i fredas. låg hemma och var jätteförkyld. sen åkte vi till landet över helgen men nu är ja hemma. inte frisk än men får väl hoppas att de försvinner.
landet var ganska skönt, slappade hela tiden. men ja har nog aldrig haft en sån konsig dröm haha den var riktigt rolig.
men en mindre rolig sak var att vi haft inbrott på landet.. pappa märkte att ett fönster var uppbrutet men som tur var hade dem inte snott nåt, men ändå! tycker sånt är skitläskit. man tänker hela tiden ' sånt händer aldrig härute' men tydligen gör de det.
vi gick och pratade me våran granne om de och då hade de vart 5 till inbrott i området senaste veckan, då hade dem bara tagit lite pengar och sånt. usch!

men nu ska ja inte tänka på de, ska fokusera på imorn. går till kvart i fem sen ryktas det om att de ska bli nollning? haha kommer typ inte orka om man slutar 5, men de är bara att bita ihop.
snart börjar hål i väggen på 6:an de måste ja se! ska mysa i sängen med marabou som mamma köpte till mig ida, hihi tack! 
                                            

inlägg om tisda och onsda

har inte haft nån tillgång till data dem senaste dagarna. men en liten uppdatering

tisdag; slutade runt halv elva, hade ingen gumpa, fyfan va skönt! så nåra stannade kvar i danssalarna och dansade loss. sen på kvällen skulle vi på dansshow med skolan. haha de va lite problem att hitta dit men de löste sig tillslut. showen va lite halvtråkig. typ samma sak hela tiden. men dem va asgrymma! de slutade väl runt 8, och ja kom hem runt halv tio kanske. de va förseningar i tunnelbanan för de hade hänt nåt på spåret nånstans? somnade bums när ja kom hem. hade haft klackskor hela dagen, så mna fötter mådde inte så bra kan ja säga, inte nu heller..

onsda; ganska lugn dag, slutade tre åkte till kyrkan och pluggade lite. sen gick ja med fredrik och köpte subway. och ja fick inte köpa nån cola! vafasen de hör ju liksom till. så ja bestämde att ja skulle ha saft när vi kom tillbaka till kyrkan, men då va eric där och sa att ja inte fick dricka de heller, för de skulle vi ha ikväll. så de blev vatten ändå.
halv sex va ja på gitarrskola med david och daniella. lärde mig plock, moonligt shadow och lite toner. sen efter va de mässa och lekkväll.
sen skulle cornelia försöka förklara nåt om kärlekstrianglar för mig och sanna, haha de gick inte så bra kan man säga.

idag hade ja bara två lektioner, dans och samhälle. usch va ja inte gillar de ämnet. sofie o ja har iaf nåt gemensamt. vi kan typ ingenting om regeringen och sånt skit men de är kul ändå.
men nu ska ja fixa mig lite sen ska ja möta amina och då ska vi till våran gamla skola. vällinbyskolan och hälsa på lite.

ha de så gött! / J

tillbaks på ruta 1


smått och gott

sitter här och tänker på att ja kommer ha fullt upp den här veckan.

tisda; slutar runt två, ska stanna kvar i skolan och öva på jazzen, sen kl 19.00 ska vi på uppvisning med skolan i danshuset istan.
onsda; direkt efter skolan ska ja till kyrkan för att spela gitarr, och sen efter är de mässa och ungdomskväll.
torsda: slutar runt 4, träffa jennifer, och sen plugga till engelska prov
freda; slutar tre, antingen blir der lander eller hemma, inte riktigt säker än,

får ta vara på den tid som finns att sova på, haha fasen vad ja är slö men de får man vara.
men nu vill ja ha helg för då kommer mina kläder ja beställt från halens! längtar efter lite nya höstkläder till garderoben. här är några ja beställde:
                                         
                                                             klicka för att förstora

men nu ska ja nog hoppa in i duschen och sen raka vägen till sängen. börjar 8 imorn så ja måste gå kvart över sju hemifrån, buhu. hoppas min väckarklocka funkar nu.. är väl bara vänta och se.

nattinatti så länge / J


ensam hemma?

äntligen hemma efter en lång dag. den började ganska dåligt. försov mig lite men tack vare amina som ringde mig så hann ja komma till skolan i tid. men ja måste nog ha stängt av alarmet i sömnen, kan man göra de ?
aja dagen gick bra ändå, har kommit på att de är jäklit svårt att kuna alfabetet när man ska slå upp ord i en engelsk ordbok. de gick verkligen inte. var tvungen att rabbla de i huvudet hela tiden. min lärare var inte så glad för de haha. men sofe och ja hade de roligt iaf. eller essy som hon kallas.

efter skolan mötte ja amina och danne som skulle hjälpa mig fixa mitt slkort. 
men nu ska ja nog spela lite gitarr, ska öva på breakaway med kelly clarkson och wind of change med the scorpions.
och sen ska ja övertala mamma att ja ska va hemma ihelgen när dem åker till landet, har ju lite planer höhö.


låten har vi när vi värmer upp på jazzen, den sätter sig i huvudet efter några gånger.

4 veckor kvar!

fan vilken slö dag, har vart trött hela tiden. kom väl hem nångång vid halv åtta från vallentuna, spelade lite gitarr. sen träffade ja lilla niklas en stund för ja skulle få tillbaka min ipod. och ja har nu kommit på att nästan alla killar är på något sätt heelt totalt dumma i huvet. haha inte för att vara taskit på något sätt men de är bara så ja känner just nu.
och sen kom ja på att om exakt 4 veckor fyller ja 16! fasen vad tiden går fort ibland.

men nu ska jag fortsätta att kolla på hitch på trean. kanske ska sova snart, imorn slutar ja kvart i fem. de suger.
                                            

snabbis

sitter här snart redo att åka till vallentuna och fira mitt brorsbarn. de är nog de enda som händer idag, när ja kommer hem ska ja sooova.

igårkväll va ja hos madde med cilla och cia. vi åt tacos och hade myys. singstar, beckfilm, godis och massa skratt. kom hem nångång runt två tror jag. gick direkt i säng och somnade.
                                                         
en fin liten bild på cilla och cia från igår när dem skulle ta maddes moppe till spångafolkan för att köpa cola. haha den gick inte direkt så fort så madde och ja hann cykla ikapp dem.
lite kortfattat om igår, men nu ska ja slå in nathalies present.
trevlig söndag.

...

                         
                                                          tänk att något stort kan ta slut så fort

taking chances

på något sätt är jag gladare än vanligt, vaknade med ett leende på läpparna. känner på mig att allt kommer bli så mycket lättare nu

efter en god frukost och fortfarande ett leende på läpparna satte ja på mig varma kläder och gick ut och sprang lite. ganska skönt att gå upp tidigt på morgonen och springa när nästan ingen är ute. andas in frisk luft.
när ja kom hem hoppade jag in i duschen och tog en lååång varm dusch.
sen skulle vi tydligen ha storstädning i hela huset, så nu är de full fart här hemma, ja är nästan klar me mitt rum, bara dammsuga och torka golvet kvar.

idag har ja inget planerat, ska nog bara ta de lugnt. får väl se vad som händer. men nu ska jag sno dammsugarn av pappa så ja blir klar me mitt rum nångång.



puss/ J

hatar mörker

usch vad ja hatar att åka tunnelbana när de är proppat med folk. imorse blev ja utstirrad av nån som satt snett emot mig, fyfasen va läskit de va, och ja visste inte vart ja skulle titta. men han gick av vid alvik iaf..

ganska lugn dag, bara lite humörsvängnignar ibland men de gick bra. men sista lektionen var dans och de var bara 6 st som var med, resten var sjuka men de va skitkul ändå. men när de va cirka 5 minuter kvar la musiken av och lamporna slockna. alla tänkte '' vafan hände?'' sen kommer två tjejer från danstrean inspringande och skriker. den ena gråter nästan och den andra asgarvar. de hade tydligen slocknat i korridoren oxå och en av dem va jättemörkrädd. sen när vi skulle gå ut där så va vi tvungna att ha ficklampa för man såg absolut ingenting!
sen va de jäklit svårt att gå på toa också, haha
sen när vi kom ut och var påväg mot tunnelbanan såg vi att alla affärer va släckta också. så hela stan hade typ drabbats av strömavbrott.
alla fick typ panik av att tunnelbanan inte skulle fungera men de gjorde den som tur va.

sen va ja i kyrkan och sa hejdå till alla som åkte på lägret, lite sorgligt, vill också åka!
men ikväll ska ja nog träffa jennifer, de va så sjukt länge sen! har ganska mycket att prata om tror jag. 
så nu ska ja göra mig lite iordning
                                  
                                                bild från frankrike förra året

puss / J

höst och regn

när man vaknar till regnet vill man bara ligga kvar i sängen, hade verkligen ingen lust att gå upp i morse. de känns nu att hösten är påväg, men de får inte komma me massa regn. usch. men de finns en positiv sak me hösten iaf, för om exakt en månad fyller ja år! mamma sa att när ja föddes så var de snö ute, tänk om de är snö när ja fyller år iår? då kommer de ju om typ fyra veckor? usch nej tänk inte så.

idag är de skola som gäller, matte, engelska och dans på schemat. slutar nångång runt tre. efter de ska ja till kyrkan för att möta upp oskar. vi ska säga hejdå till dem som åker iväg på kickoff lägret. fan ja vill oxå me, men ja får väl hitta på nåt här hemma.
sen får ja väl se vart dagen bär mig,

           
en liten höstbild på eric och fanny från förra året i frankrike.

ha de mys /J

footprints in the sand

nu har ja ätit min efterlängtade kebab! gud så de va gott, fast ja slängde i mig maten för ja var så hungrig så ja blev proppmätt på engång. men när vi satt och åt så kom vi på att mitt brorsbarn fyller 14 idag! haha hade helt glömt bort de, men aja grattis iaf nathalie ;)  på sönda ska vi dit och fira henne.

sitter här nu, tråkar lite och lyssnar på låten ja fick från amina igår, den är så grymt bra!
ikväll blir de nog bara slapp, eller kanske en promenad me niklas, de beror på vad ja känner för.
nu ska ja iaf fortsätta spela lite gitarr.

/ J


tack oskar!

tänkte bara tacka snälla lilla oskar för att stylat till bloggen lite, :D

dagens mest spelade låt


i love dance

hemma från en inte så jobbig dag. fick sitta på jazzen för ja är fortfarande sjuk men mot slutet fick ja va me lite för vi håller på att bestämma hur vi ska stå och sånt när vi dansar. typ olika former som helena säger.
är verkligen glad att ja kom in på danslinjen för de är så otroligt roligt.
iaf dagen flöt på bra, hade 1 1/2 timma samhälle sen, vi prata om politik o sånt. sen efter stanna nåra kvar i danssalarna och dansa lite fritt. de slutade me battle mellan tjejerna och killarna.

runt halv fyra mötte ja upp amina i fridhemsplan så vi åkte till vällingby skolan för att hälsa på lite. fyfan va ja inte saknar den skolan. den blir bara sjukare och sjukare.. spelade lite biljard me gonzo sen drog ja mig hemåt.
så nu sitter ja här o har absolut ingen aning om va ja ska göra. eller vi ska snart till veterinären, men efter vet ja inte, aja får väl se, 

                                                 
slänger in en liten dagens klädsel, höhö.

ha de bra så länge! /J

lugn start

så var det ännu en morgon. har nästan längtat till skolan efter två dar i sängen med hög feber. men de värsta är att ja inte får dansa idag.. får väl se till att bli helt frisk så ja kanske kan vara med på moderna imorn.
dagens planer; slutar väl runt två nångång, då ska ja till slcenter och uppgradera mitt terminskort till pluskort. sen fram till sex har ja inget bestämt än, men på kvällen ska mamma och jag till veterinären med våran nya lilla medlem i familjen och vaccinera han. en söt kissemiss på tio veckor, bild kommer nog senare.

men nu ska ja äta lite frukost och kanske städa lite?
lägger in en morgonens låt
 

nytt försök

hej alla glada människor! tänkte att ja gör ett nytt försök med att blogga. får väl bara hoppas på att det går bättre den här gången :)
aja hinner inte säga så mycket nu, ska fixa lite inför skolan imorn, så ja skriver mer imorn innan ja drar mig iväg.

natti / J

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0