inlägg om tisda och onsda

har inte haft nån tillgång till data dem senaste dagarna. men en liten uppdatering

tisdag; slutade runt halv elva, hade ingen gumpa, fyfan va skönt! så nåra stannade kvar i danssalarna och dansade loss. sen på kvällen skulle vi på dansshow med skolan. haha de va lite problem att hitta dit men de löste sig tillslut. showen va lite halvtråkig. typ samma sak hela tiden. men dem va asgrymma! de slutade väl runt 8, och ja kom hem runt halv tio kanske. de va förseningar i tunnelbanan för de hade hänt nåt på spåret nånstans? somnade bums när ja kom hem. hade haft klackskor hela dagen, så mna fötter mådde inte så bra kan ja säga, inte nu heller..

onsda; ganska lugn dag, slutade tre åkte till kyrkan och pluggade lite. sen gick ja med fredrik och köpte subway. och ja fick inte köpa nån cola! vafasen de hör ju liksom till. så ja bestämde att ja skulle ha saft när vi kom tillbaka till kyrkan, men då va eric där och sa att ja inte fick dricka de heller, för de skulle vi ha ikväll. så de blev vatten ändå.
halv sex va ja på gitarrskola med david och daniella. lärde mig plock, moonligt shadow och lite toner. sen efter va de mässa och lekkväll.
sen skulle cornelia försöka förklara nåt om kärlekstrianglar för mig och sanna, haha de gick inte så bra kan man säga.

idag hade ja bara två lektioner, dans och samhälle. usch va ja inte gillar de ämnet. sofie o ja har iaf nåt gemensamt. vi kan typ ingenting om regeringen och sånt skit men de är kul ändå.
men nu ska ja fixa mig lite sen ska ja möta amina och då ska vi till våran gamla skola. vällinbyskolan och hälsa på lite.

ha de så gött! / J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0