but i cant let go

Nästan nyvaken, eller för två timmar sen vaknade jag men ligger fortfarande i sängen. Sappar mellan made in sweden och girlicious. Fast made in sweden är lite bättre för Janet är en grym sångare och alla tjejer i girlicious bråkar hela tiden. Ligger och lyssnar på Janets nya låt, den är riktigt bra. Jag passar in lite på den, höhö.

Idag blir det matteplugg och bara ta det lugnt, för ikväll är jag inte riktigt säker på vad som händer. Antingen fest eller bara myskväll hemma med lite dipp.
 

im alive

Ojoj nu var det ett tag sen det kom ett inlägg. Ett långt tag sen jag ens var inne på datan, har inte alls haft tid den här veckan. I måndags slutade jag sent, tisdags var det hem och sova innan streeten. Igår så åkte jag och Towe till vällingbyhallen för att bestämma lite saker. Vi ska kanske dansa på damligans basketmatch och representera våran skola. Datum är inte bestämt än men när jag vet så säger jag till så får alla komma! Senare vid fem så drog vi in till stan för att nicky skulle dansa med några kompisar på plattan. Lite kallt men dem vaar grymt duktiga. Towe och jag diggade med lite. Efter så blev det ett besök till kyrkan, och även då kom jag hem helt slut och gick direkt i säng

Så nu skaj ag nog ta det lite lugnt har jag bestämt mig för nu. För att idag fick jag blodsockerfall under lunchen som bara blev värre. Allt snurrade, svimmade nästan och hela jag skakade. Tillslut fick skolsyster hämta mig så jag fick ligga i ett vilorum i ca 2 timmar innan jag fick åka hem. Jag känner mig fortfarande snurrig så ikväll blir det hopp i säng tidigt för att få sova ut. Och imorn är det ju fan fredag, då kan man inte hålla på såhär, då ska man vara glad och hoppa runt. Imorn är det osäkert men ska kanske till solnahallen på street dance festivalen. Hoppas hoppas hoppas!


Nu har jag fått hem denna från halens som jag myser i. En härlig tröja som säker kommer användas till dansen, har även ett par matchande byxor.


hemliga personer på ingång

Nu är det fullt upp här hemma. Det var tänkt att vi skulle iväg till pappas jobbarkompis på middag men hans fru hade blivit sjuk så jag hade förväntat mig en lugn kväll, men tydligen inte. Helt plötsligt ska jag duka bordet för sju personer? Och mamma vägrar säga vilka det är, så frågan är ska man gå runt som jag gör nu, ett spöke i smutsigt hår och smustiga kläder eller ska jag kanske fixa mig lite? Jag har ju fan ingen aning vilka som kommer.

Igår blev inte riktigt som planerat. Jag, madde amina david erik och thomas skulle till elin i tullinge för att fira henne. Men mitt humör hade inte varit på topp den dagen så jag var inte riktigt sugen, men vi åkte dit en stund. Vid halv tolv var vi vid slussen för att äta lite på donken och jag blev väldigt förvånad när jag kom fram till kassan. Det var ju fan Bastian som stod där. Haha shit det var verkligen inte väntat. Väl mätta och roade av alla packade människor så drog vi oss hemåt. Blev bjudna på efterfest men ingen hade suget så nästa helg ska vi banne mig tagga till!

Men nu måste jag fortsätta med maten innan dem mystiska gästerna kommer, usch jag blir nervös nu.

fredagkväll

Idag visade alla treor upp sina projektarbeten så vi ettor och tvåor fick gå runt och titta på allt. Det var ganska tråkigt så jag, natta, ida, sofie och carro gick till danssalarna för att dansa loss lite. Vi kom på en sjukt snygg dans till womanizer med britney spears. Sen började vi på girlicious som vi kanske ska visa upp på tisdagsscenen innan sportlovet. Fast det är ju inte direkt världens mest seriösa dans men kul! 

Ikväll blir det lugn kväll för jag har så ont i ryggen så jag knappt kan röra mig. Det är typ någonstans runt kotan så pappa har masserat, haft på nåt klibbigt grejs och massa annat, men inget hjälper.. Får väl dö i soffan till lets dance just nu. Måste titta hur det går för blondinbella, haha inte min favorit direkt. Men däremot är morgan sjukt bra! 
Fast nu sätter danserna igång så vi hörs senare.  

love game

Uppåt uppåt och uppåt går det.

Har inte hänt så mycke på sistonde, eller jo, kanske har början på influensan. Hoppas det bara är för typ idag, vill inte vara sjuk. Annars så började streeten i tisdas och det var sjukt roligt. Vi dansar till love game med lady gaga, som nu satt sig i mitt huvud. Kan inte sluta sjunga på den, måste hitta en annan låt.

Nu ska jag duscha sen ska jag och pappa titta på hjärnstorm på tvåan. Jaa vi är lite såna, men det är ju jäkligt kul att titta på sånt och idag handlar det om vidskeplighet. Och jag är nog den mest vidskepliga människa jag känner till. Går inte på a brunnar, lägger inte nycklar på bordet och går inte under stegar mm. Det går bara inte. Så det blir intressant att se vad dem säger ikväll på programmet, jag kanske blir av med det för att det är så meningslöst? Men ändå, de är bara saker man inte gör.


pepp

Just nu sitter jag och nördar mig framför datan och idrottsgalan är på i bakgrunden.
Idag hände inte så mycket, förutom att de kom typ 40 koreaner in på våran balett. De var tydligen på studiebesök, haha fyfan va kul de var. Sen efter skolan var det meningen att jag skulle dansa lindy hop, men de lär inte bli av mer. För när jag kommer dit är alla runt 30, kanske inte direkt så många i min ålder som vill dansa sånt? Aja åkte hem och dog lite i sängen innan jag satte igång med lite träning. Cyklade en stund på grejsen hemma och sen lite stretching. Ska nog sova, inte alls på humör idag.


Känner mig såhär just nu

neråt

Inte på humör för nånting alls idag..


nu kör vi!

En glad nyhet idag är att vi inte ska dansa på lörda, yey lucky me!
Annars har dagen varit seg, pluggat engelska, beställt lite danskläder och läst ''om jag kunde drömma'' några timmar. Det går verkligen inte att slita sig från boken när man väl börjar läsa. När jag väl läst ut den har jag tvåan som ligger och väntar.

Imorn är det måndag, ny vecka nya tag och nya förändringar. Efter skolan är det direkt till dansen som gäller, får köpa någon macka eller något på vägen för jag kommer inte hem förrän halv åtta kanske. Iiihh fan vad kul det ska bli att dansa lindy hop, och på tisda börjar streeten. Nu sätter allt igång på riktigt efter ett långt och slappt lov. Har längtat att få sätta igång nu, hoppas jag bara blir helt frisk nångång snart. Men nu ska jag återgå till min bok efter ett avbrott av filmen Chasing Liberty på femman. Åh vilken fin film, och det bästa var att dem var i venedig. Dit vill jag också!

Bara för det vill inte den här skiten samarbeta så de blev ingen romantisk bild från venedig..


keep on going

Idag har jag faktiskt varit duktig, har tränat lite hemma på cykelsaken sen situps och sånt. Har även läst lite i min bok, som jag inte hunnit på ett tag.
Ikväll blir det mys med mamma, Sussie, Anna och Elin. Pappa är på landet så de blir lite tjejkväll med körslaget.
Imorn blir det plugg av engelska, för min lärare sa att om jag fortsätter som jag gjort och tar för mig lite mer så kan jag få mvg som slutbetyg. Så det ska jag satsa på! Sen ska jag nog vila för nästa vecka sätter danserna utanför skolan igång också, och på freda ska jag och jennifer simma. Nästa söndag kommer jag vara död för vi ska vara i skolan på lördag och dansa på öppet hus. Bara positiva tankar denna vecka så klarar jag det.

Just nu knarkar vi denna låt,

har man dålig humor så har man


redan skoltrött

Matteprovet sög idag. Bara att planera in omprovsdagen nu då.. Dagen fortsatte väl inte dirket uppåt, åkte till mamma ett tag för jag mådde inte så bra, men sen pallrade jag mig in till stan för jag och amina skulle kolla vart min dans låg som börjar på måndag.
Ikväll ska jag och amina titta på lets dance hos henne. Kommer säkert somna, är helt slut efter bara en vecka i skolan. Hur ska den här terminen gå? Aja får fundera senare för nu måste jag skynda till bussen.
Slänger in en låt från Alexandra Burke som var med i Xfactor.

dum av att gå estet

Dagen började inte direkt så bra. Igår kväll kollade jag schemat och när tunnelbanan så jag satte på alarmet. Men imorse när det ringer så kommer ja på att jag satt de på en timma för tidigt. Så de var ju bara att somna om igen.
Äntligen i skolan, sitter och väntar på att få gå in till dansen så sätter brandlarmet igång, fyfasen vilket oljud. Men det varade inte så länge så det var bara att gå in igen och sätta igång med dansen.

På engelskan har jag och sofie bevisat att man blir dummare av att gå estet. Vi trodde Peru var en huvudstad, vilket jag trott ganska länge. Vi diskuterade även om australien var en kontinent, ett land eller en ö, vi kom inte så långt på de för vi hade ingen aning. Sen prata vi om hur man ser skillnad på kineser och japaner på lektionen, men jag ser verkligen inte någon skillnad. Alla ser ju förfan likadana ut. Men vi sitter och tänker att det finns något tredje än kina och japan. Då säger jag Tokyo och hon var helt me från början, men sen fatta vi att de va lite fel. Så, blir man dummare av att gå estet?

fuck hell

Nu sitter ja vid mammas skrivbord på blackan. Har varit hos doktorn för min laktos skit. Hade sjukt ont i magen imorse för ja hade ätit något med mjölk i. Förut var jag bara känslig mot mjölk jag drack, nu kanske det blir värre? Hoppas inte de..

Igår var det fullt upp, eller nja det började med sovmorgon så de var skönt. Sen hade vi bara balett och gumpa så vi sluta strax efter ett. Jag och natta drog in till stan för att leta present åt hennes brorsa som fyller 18. Senare runt tre mötte jag upp amina för vi skulle till biblioteket, typ första gången för mig. Påvägen dit mötte vi andreas så vi snacka lite, men amina och jag blev lite förvirrade när vi gick me han och hans kompisar så vi gick åt heelt fel håll. Så det var bara att vända, jag som knappt kunde gå av träningsvärken i benen. Jag lovar hon gjorde det me flit.. Vi satt även med niklas på burger king ett tag.

Kl 7 var vi på teater med skolan, allt om min mamma hette den. Det var den filmen vi såg i måndags, men teatern var nog bättre. Och gissa vilka som var på teatern också? Josef Fares och Björn Gustavsson! Josef var nästan ingen som brydde sig om men alla blev ju helt tokiga när vi visste att Björn också satt därinne! Ojoj vilken kväll.
Kom hem vid elva och bums i säng, somnade på direkten för nästan första gången. Nu ska jag dra mig hemåt, kanske köpa en tröja på vägen hem, får se..


chicago here i come

Eller nää inte riktigt, men dansskolan som jag kom in på heter chicago. Och det är inte vilken dans somhelst, nämligen lindy hop! Haha kanske inte den mest populära dansen men riktigt rolig är den. Det är inte många som vet vad det är för stil, men det är en pardans som går ganska fort med hopp och snurr. De där lät inte så bra, så jag visar ist.

Första skoldagen gick faktiskt ganska bra, bättre än väntat. Fick tillbaka procent matteprovet jag gjorde i onsdags och fick vg, så dagen började bra iaf. Sen på dansen gick det lite sämre eftersom jag är så förkyld kändes det som om mitt huvud skulle sprängas, men jag är en envis människa så jag var med ändå. Och nu har vi börjat på en ny kombination på jazzen och vi dansar till mission imossible sången. Jag och natta larvade oss lite och låtsades som om vi var spioner och sprang runt med ''pistoler''.
Sista lektionen tittade vi på film i aulan med teater och bild. Jävligt konstig film.. Man blev ganska uttråkad fort. Ida ville ha sin avokadomacka, jag och natta blev retade av kendi och william, och sofie kunde aldrig hitta någon bra sittställning.
Men som tur är sitter jag äntligen i min säng, magen är mätt och belåten så nu ska jag börja plugga till andra matteprovet på freda.

virriga familjen

Jag erkänner, min familj är lite dum i huvudet. För på julaftonsmorgonen kommer mamma fram till mig och säger: jag har gömt två presenter som jag inte hittar så du får dem sen. Jag tänkte inte mer på det sen när vi öppnade alla klappar så frågade jag vilka hon inte hade hittat förut. Men hon hade fortfarande inte hittat dem.
Sen på nyårsafton så skulle vi sätta oss för att äta en liten förrätt, så när jag drar ut stolen så ligger ett paket där. Då säger pappa: jag hittade den i garaget igår, ja hade också glömt den på julafton.. Då började jag tycka att min familj var lite virrig, det är nog därför jag är klumpig och virrig.
Men nu när vi har storstädning i huset så kommer mamma in till mig och ger mig en present;

mamma; nu är det bara två kvar
jag; men det var väl två presenter du hade gömt?
mamma; nää, ja hitta en tredje också.


Sen fem minuter senare så hittar hon dem andra två också. Det är ju alltid kul med lite presenter då och då. Och pappa sa ju att julen varar ända fram till påska. Menas det att det kommer fler julklappar? Haha man kan ju alltid hoppas.


Presenten jag fick nu, den står för min månad oktober och ska ge tur. Ska nog sätta den breve sängen.

varning för klumpighet

Mitt hår.. Jag saknar mitt hår.. Usch jag klippte alldeles för mycket och för ljust blev det också. Menmen det växer väl ut snart hoppas jag. Får väl leva med en mössa några veckor.
Efter ett besök hos frisören åkte jag och Jennifer till sl-center för att fixa mina kort. Haha det kan vara riktigt roligt där ibland fast man inte tänker på det. Sen drog vi oss hemåt för Jennifer skulle fixa några låtar från min dator. Vid 6-tiden pallrade vi oss hem till henne för att börja med middagen. Hennes mamma jobbade sent så vi hade en liten myskväll för oss själva.
Och vet ni! Jennifers katt kan apport! Haha jag tycker det var ascoolt, jag kastade iväg en liten råtta, sen kommer han tillbaka med den och lägger den framför mig. Är inte det ballt?
Menmen, vi åt biff, pommes och bea-sås. Det som sas mest var att dagen till ära var min värsta dag. Jag tappade min mobil 10 gånger, och allmänt klantade mig. Sen kom hennes mamma hem vid halv tio, vi åt popcorn och tittade lite på tv. Kom hem vid halv tolv och gick och la mig nästan på direkten. För idag MÅSTE jag städa, det ser förjävligt ut.


lets dance

Guud vad jobbigt de är att vara sjuk, man får/kan inte göra nånting. Blir så jäkla rastlös av att ligga i sängen eller soffan hela dagarna. Och nu är det helg också då vill man inte ligga hemma men antar att jag måste. Fast imorn ska jag klippa mig och kanske slinga håret blont igen. Fan vad jag längtat för min utväxt ser förfärlig ut och min lugg stör mig för den är för lång. Sen ska jag nog en snabbis till sl-center för att uppgradera till plus sen är det bara hem till sängen igen.

Snart är det dags för lets dance på tv, så mamma och jag ska köra bort pappa från tv:n i vardagsrummet. Då är det dansdansdans hela kvällen. Längtar lite till måndag när dansen börjar igen. Nu måste jag sno godiset från pappa och hämta mamma.
Hörs imorn!

hälsningar från sjukstugan, igen

Visste att det skulle bryta ut såhär. Jävligt förkyld igen.. Kan det aldrig försvinna? Självklart ska jag blir dundersjuk nu när skolan sätter igång, har ju hållt mig frisk hela lovet. Faan, hatar att ha otur.

Kl 4 kommer mamma hem med hennes kompis hund, Mysan, som vi ska vakta ikväll. Men eftersom pappa jobbar sent och mamma måste fixa på kontoret här hemma så får jag gå ut Mysan. Det ska faktiskt bli lite skönt att få komma ut och röra på sig efter att ha legat i sängen hela dagen. Men då ska jag klä på mig riktigt ordentligt så jag inte blir mer sjuk!


Och igår vann EMD årets låt på grammisgalan, tjoho!

..

Provet gick faktiskt ganska bra, men man hörde att ganska många var sjuka i aulan. Efter provet gick jag och natta till 7eleven för att värma oss och ta en bulle med en stooor varm choklad. Vi satt i en timma och bara snacka på eftersom vi inte setts på ett tag.
Nu har jag sovit i ca en timma men jag känner mig bara värre. Inte bra alls.. Men imorn och på freda är det bara temadagar så det blir nog inte så farligt.
Men nu är det the hills som gäller på mtv!

Byebye

broken strings

Jisses vad svårt det var att komma upp imorse, stängde av alarmet säkert 5 gånger innan jag verkligen bestämde mig för att gå upp. Mitt huvud värker och har sjukt ont i halsen, kan knappt prata. Hur fan ska det här gå?.. Men det är bara ett prov så får väl gå hem och sova ett tag efter. Nu måste jag springa till tunnelbanan och samtidigt lyssna på morgonens låt.
 

snälla låt mig vara frisk

Pluggandet det gick, sådär.. Eller tills niklas kom hit så gick det jättebra! Men sen kom han och förstörde allt, nu är det bara att hoppas att det går bra imorn! Har ställt alarmet på halv åtta, usch det känns inte bra att gå upp så tidigt. Och bara för att skriva ett prov kl 10 sen är man ledig. Men runt fyra ska jag kanske möta upp malin som var ett tag sen man såg, ska bli riktigt skoj.

Nej nu ska jag lägga mig, mår förfärligt dåligt. Sån jäkla timing att bli sjuk nu när skolan börjar igen, lovar att jag kommer få feber snart.. Ska bädda ner mig och se om det är något bra på tv, annars blir det väl vänner.
Håll tummen för mig imorgon kl 10!


njut av det sista

Jahap, sista långa sovmorgonen nu då. Sen är det tidiga mornar som gäller, och mitt nya schema suger. Har nästan inga sovmornar, men vi slutar ganska tidigt för de så de är väl ett plus.
Gårkvällen trodde jag skulle gå åt att slappa i sängen men tydligen inte. Mötte upp niklas i nälsta för att sen gå till cia där även hampus var. Sen skulle vi möta upp andra, ta ut pengar och massa annat så vi gick runt i kylan i evigheter, tror jag förfrös hela kroppen. Sen kom vi äntligen hem till viktor där vi tittade på austin powers och ronny&ragge. Vid ett tiden började jag dra mig hemåt eftersom det är matteplugg som gäller..

Så nu ska jag bara försöka komma upp från sängen och hitta matteboken, ska kanske fixa lite te åt min hals. Känner att det kommer bli värre snart..


plugg och sova

Hemma igen efter några riktigt sköna dagar på landet. Det är skönt att bara komma bort ett tag och slappa hela tiden.
Mycket skoj blev det och många snöbollskrig för det var ju sjukt mycke snö där! Plus att det var mellan -16 till -22 varje dag.
  

Nu ska jag leta fram matteboken för att plugga procent.. Har prov på onsda kl 10. Jippi!.. Aja får väl iaf försöka men procent är en av de värsta mattedelarna. Sen en uppsats som ska lämnas in nästa måndag om när vi var och såg nötknäpparen på operan.
Men innan jag börjar tänkte jag lägga upp lite bilder från nyår som jag hittade.

   
  

riktigt bra start

Ojoj vilket nyårsfirande.
Dagen började ganska lugnt, fixade lite hemma, var i vällingby och köpte lite saker till kvällen. Senare på kvällen runt 6 gick jag till madde där några stycken skulle äa middag. Bl.a. cia, johanna, cornelia, amanda, tua och några fler. Riktigt god pasta och efterrätt! Det blev ganska mycket singstar och radion på hög nivå också.

Senare vid 10 - halv elva kom några fler killar så vi blev väl runt 20 st kanske, riktigt drag, mycket dansande med många olika och lite spelande. Kvart i tolv gick alla ut till ängen för att fira det nya året, och tro det eller ej men jag fick min nyårskyss. Två faktiskt! haha. Lite snubblande gick vi in till dansgolvet igen och dansade ända till 3. Jisses vilken fart det blev på alla.

Halv fem kom jag hem och bums i säng, hade ganska ont i fötterna efter allt dansande med amanda, johanna, billy och karl, även kallad slipsmannen. Men imorse fick jag ingen sovmorgon, vi skulle till landet kl 10 så 8 blev jag väckt av mamma. Inte kul alltså, snurrande och illamående masade jag mig upp och packade. Men jag sov hela vägen upp hit.
Kommer hem den 5 tror jag och de blir inte så mycke bloggande, ska lägga ifrån mig datan nu när jag är på landet.

Så vi hörs när jag kommer hem, ha en bra början på året!


RSS 2.0